Accessoarer

Rogue + Wolf Celestial Phone Case

Rogue + Wolf Celestial Phone Case iPhone XS

Har spanat på Rogue + Wolfs hemsida och speciellt på deras mobilskal, det här föll mig i smaken. Det heter Celestial Phone Case och har en svart bas med guldmönster. Mönstret är månar, solar och stjärnor som återspeglas, eller hur man ska säga. Skalet känns väldigt hållbart och är inte glansigt och glatt att hålla i utan det känns som att man har telefonen i ett bra grepp. Utan skal tycker jag att telefonerna ofta känns som om dom glider runt och att man kommer tappa dom.

Rogue + Wolf Celestial Phone Case iPhone XS

Rogue + Wolf har flera olika skal till de flesta av de aktuella modellerna och just detta skal kostar £16.20 (typiskt, jag köpte det och det kostade £18.00) som är ungefär 210 SEK. Jag har också skrivit om deras ringar tidigare, det inlägget hittar du här.

Rogue + Wolf Celestial Phone Case
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.