Mode

World Goth Day 2020

World Goth Day 2020

Idag är det World Goth Day, på den officiella sidan kan man läsa att World Goth Day är en dag då “the goth scene gets to celebrate its own being, and an opportunity to make its presence known to the rest of the world“. Det började som “goth day” i England 2009 men året därpå spred dom idéen över världen.

Det är också fredag idag och jag har äntligen en dag när jag inte har något planerat så jag har bara tagit det lugnt och pysslat på här hemma. Lite fotande (denna outfit), lite skrivande (detta inlägg och 2 till) och en del Instagram. Förra året idag hade jag den här outfiten, linne och maxikjol är fortfarande min go-to nu när det blir varmare!

World Goth Day 2020

Vad jag har på mig

Meshtopp: ASOS Curve (liknande)
Bralette: Chiquelle (liknande)
Kjol: Urban Classics
Bälte: ASOS Curve
Choker: CDON (liknande)

Shein MeshtoppUrban Classics Faux Leather SkirtO-Ring Choker
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.