Mode

Bälte från BonPrix

Outfit of The Day BonPrix Bälte

Har ett nytt bälte från BonPrix, det är konstigt hur mycket kul grejer dom har haft nu det senaste. Mycket spets och remmar! Jag brukade tänka på BonPrix som tråkiga baskläder, men nu får jag nog ändra mig. Bältet är ett stretchigt sådant och har detaljer i fejkläder och stängs med en… ja, vad det nu kan heta. Det är en pinne som ska in i o-ringen i alla fall.

Idag (30/4 2020) har jag tvättat, är precis klar med tvätten och har hämtat den från tvättstugan. Har tvättat en del kläder men mest handdukar och faktiskt, ett par av mina kuddar från sängen. Det var dags. Dom blev väldigt fluffiga när dom kom ut ur tumlaren, dom sjunger på sista versen och blir lätt osköna att ligga på men nu kanske det blir bättre!

Fler outfits hittar du här.

Vad jag har på mig

Tunika: Gina Tricot (liknande)
Leggings: Lindex (liknande)
Bälte: BonPrix
Halsband: CDON

Cellbes Sammetsleggings
GinaTricot Salene Tunic
BonPrix Stretchskärp
Halsband Pentagram
Cellbes Sammetsleggings
GinaTricot Salene Tunic
BonPrix Stretchskärp
Halsband Pentagram
Cellbes Sammetsleggings
GinaTricot Salene Tunic
BonPrix Stretchskärp
Halsband Pentagram
Makeup Look Simple Goth

Makeup

BAS
Glossier Futuredew
Viva La Diva Concealer With Argan Oil – Pure Light
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel
Glossier Brow Flick – Black

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

no products
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.