Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer Butta Biscuit

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Butta Biscuit

av Jenny Elisabeth
13 views
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer Butta Biscuit

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR SEPHORA

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer, 385 SEK

Nu har jag träffat bronzern av mina drömmar, möt Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer. Denna bronzer finns i 7 nyanser inkl en nyans som är menat som contour och är kallare (Amber). Bronzer är en produkt jag inte använt mycket men jag har redan ett bra grepp om vad jag vill ha i en bronzer, dels vill jag inte ha en puderbronzer för de är oftast matta (bareMinerals Invisible Bronze är iofs inte det men den har jag hört ska bli discontinued om den inte redan är det), den får gärna vara lite skir och byggbar istället för att vara extremt pigmenterad och till sist vill jag ha lite glow i den.

Fenty Beauty Cream Bronzer tickade alla boxar på min lista, så jag har haft den bevakad på Sephora och haffade en så fort Butta Biscuit kom in i lager igen. Jag upptäcker sakta min egen makeup stil och jag har märkt att jag gillar bronzer.

– Designade för att passa alla hudtyper och hudtoner.
– Ger ditt ansikte en varm och definierad look med en otroligt naturlig finish.
– Lätt som luft samt svett- och vattentålig.
– Smälter in i huden direkt utan att påverka ditt smink.
– Gör att semesterglowet bara är ett svep bort.
– Cheeks Out har en silkeslen konsistens som varken känns klibbig eller fet.
– Cheeks Out har breda utbud av neutrala, varma och kalla undertoner.
– Inklusive kultfavoriten Match Stix i nyansen Amber (nu i krämform)!
– Kombinera med Cheeks Out Freestyle Cream Blush för Fenty Face Fresh-looken.

Pls ignorera fingeravtrycket på dosan i höger hörn, jag gillar förpackningen men den kommer vara himmelriket för fingeravtryck. Den är i guld och i formen av en hexagon precis som Fentys puderbronzers. Men för att man ska kunna skilja på dom lätt så har Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer texten “CREAM” i vitt på locket.

Jag har nyansen Butta Biscuit som är nyans no. 2, nyanserna som finns är:

Amber: Cool undertone for fair skin tones
Butta Biscuit: Fair to light skin tones
Macchiato: Light to medium skin tones
Hunnie Glaze: Medium to tan skin tones
Teddy: Tan skin tones
Chocolate: Deep skin tones
Toffee Tease: Very deep skin tones

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer Butta Biscuit Swatch

Här är en swatch på Butta Biscuit, jag suger på att förklara nyanser så jag tänker inte försöka. Övre swatchen är slarvigt blendad och den nedre är inte det, men det ser du säkert.

Jag tycker verkligen om denna bronzer och håller med i att den är lätt som luft och den smälter verkligen in i huden. Jag har applicerat den med en BH Cosmetics V3 Vegan Contour Brush som är en hyfsat tät, snedskuren borste. Jag brukar använda samma borste till contour när jag använder Anastasia Beverly Hills Stick Foundation. Jag tycker borsten funkar bra och den kostade typ ingenting. BeautyBay verkar inte ha några (?) BH Cosmetics borstar i lager just nu, men jag tror inte man behöver just Fenty Beautys #125 borste (som kostar 365 SEK) som släpptes tillsammans med deras krämprodukter, vilken tät, snedskuren borste som helst funkar.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Butta Biscuit
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Butta Biscuit

Såhär ser bronzern ut på mig, jag har ingen foundation på mig men jag har Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter i nyansen Fair och Fenty Beauty Match Stix i nyansen Linen som concealer. Har verkligen hittat den perfekta bronzern för mig.

Jag har också testat Fenty Beautys krämrouge, det inlägget finns här.

Fenty Beauty testar inte på djur, och enligt fentybeauty.com är samtliga nyanser veganska. Du kan shoppa Fenty på Sephora, Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer kostar 385 SEK.

Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Linen
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Butta Biscuit
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
BH Cosmetics V3 Vegan Contour Brush
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Linen
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Butta Biscuit
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
BH Cosmetics V3 Vegan Contour Brush
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick – Linen
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Butta Biscuit
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
BH Cosmetics V3 Vegan Contour Brush
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer