Favoriter Maj & Juni 2019

Favoriter från maj 2019 – är dom ännu favoriter?

av Jenny Elisabeth
10 views
Favoriter Maj & Juni 2019

Idag blir det favoriter, är mina favoriter från maj 2019 fortfarande favoriter? Det är frågan. Det var många produkter i det inlägget, om du vill läsa det så finns det här, för inlägget hade mina favoriter från både maj och juni 2019.

Hudvård

Dermalogica Prisma Protect SPF30, 750 SEK (vegansk)
2019:Prisma Protect är en lystergivande dagkräm med SPF30, den ger verkligen lyster till huden och återfuktar huden. Något dyr, men det är kvalité.

2020: Ja, Prisma Protect är fortfarande en favorit, även om den numera är dethroned av The Body Shop Skin Defence SPF50+ och Klairs.

Glossier Balm Dotcom – Mango, 100 SEK
2019:Balm Dotcom är en favorit när det kommer till läppbalsam, dom har härlig konsistens och mango doftar väldigt gott och läpparna blir väldigt lena och mjuka.

2020: Är fortfarande väldigt fäst vid Balm Dotcom, även om det är typ overpriced vaselin. Men det är något med konsistensen, den påminner om vaselin men ändå inte – den är lättare. Plus att Glossier är cruelty-free och de flesta andra märken med liknande läpprodukter är inte det.

Fenty Beauty Pro Kiss’r Luscious Lip Balm, 160 SEK
2019:Ett annat favoritläppbalsam är Fenty Beauty Luscious Lip Balm, med vårdande och närande ingredienser så är den mycket bättre än andra lite dyrare läppbalsam.

2020: Oh ja, definitivt en favorit! Pro Kiss’r är jag inne på min tredje tub av nu.

Makeup

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer, 495 SEK (vegansk)
2019:Favoritprimern! Den ger otrolig lyster som gör att din hud ser återfuktad och inte fet ut. Jag har använt den på egen hand och kan inte svara på hur den funkar under smink.

2020: Kanske inte min “favoritprimer” längre, den platsen har Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter.

Lumene Watercolor Blush & Watercolor Bronzer, 299 SEK (vegansk)
2019:Watercolor Blush & Bronzer är en bra duo, nyanserna smälter ihop fint och ger en fin finish. Jag har använt dom på bar hud, eller med primer under och det är så jag tycker om att använda flytande- och krämprodukter.

2020: Jag har inte använt Watercolor Blush och Watercolor Bronzer så mycket sen förra sommaren, jag har föredragit solida krämprodukter som t ex. Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush och Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer.

Make The Make Vit E & Hyaluronic Duo, 249 SEK (vegansk)
2019:Med undantag från BECCA Liquid – Pearl så har denna duo varit min go-to highlighter i juni. Jag använder båda sidorna, först applicerar jag Vit E Balm och sen Hyaluronic Gloss ovanpå. Det ger en wet-look som jag gillar.

2020: Nja, nä… jag har varit nära på att rensa ut denna highlighter ett par gånger, den är väldigt fin men ganska kletig.

BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl, 465 SEK
2019:Pearl har min favoritnyans när det kommer till highlighter, en kall ljus nyans. Jag tycker att Shimmering Skin Perfector Liquid funkar bra på bar hud, eller med primer under, jättefin!

2020: Pearl, både liquid och pressed, kommer nog vara en favorit väldigt länge. Även om jag mest använt Linda Hallberg Infinity Highlighter den senaste månaden så har Pearl plockats fram då och då, och varje gång påminns jag om hur mycket jag gillar den.

NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien, 99 SEK
2019:När jag gjorde mitt test av alla svarta läppstift så var jag inte så imponerad av Alien, den jag hade var mer mörkt mörkt grå än svart och jag blev inte vän med applikatorn. Nu hamnar den bland favoriterna för att denna som jag nu köpt faktiskt är svart och applikatorn tycker jag är enkel att använda med tanke på formen den har!

2020: Nej, Alien är ingen favorit längre. Jag har totalt fastnat för Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes i “Sleepwalker” och tycker att andra svarta läppstift inte är svarta nog.

Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick – F’n Black, 195 SEK
2019:F’n Black är ett av mina absoluta favoritläppstift! Det är svart och även fast det är matt så känns det skönt på läpparna. Det är lite krämigare än ett straight up matt läppstift.

2020: Har inte använt F’n Black sen förra sommaren, för jag har kommit fram till att jag inte gillar bullet läppstift. Men ändå har jag kvar det? I dunno.

Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist, 229 SEK (vegansk)
2019:H2Glow är en mist som kan användas för att fixera smink, återfukta under dagen och bara allmänt ge ett glow till huden. Kommer i liten flaska för att vara behändig att ta med sig.

2020: Jag gillar Linda Hallberg Cosmetics, men använder sällan ett setting spray. Jag behöver inte att mitt smink ska sitta så länge, å andra sidan är H2Glow mer för finishen på sminket och därför har jag använt H2Glow men har ännu inte tagit mig igenom flaskan, och den är ju yttepytte. Det kanske säger något?

Hårvård

Budgie The Sunblocker Mist, 129 SEK (vegansk)
2019:The Sunblocker Mist är multifunktionell och innehåller UV-skydd för att skydda håret mot värme och solen. Innehåller persikoextrakt och kokosnöt som reparerar håret samt vårdar hårbotten. Ger glans och motverkar friss samtidigt som hårfärgen inte mattas av!

2020: The Sunblocker Mist har jag köpt en ny flaska av för vår och sommar 2020, använde den flitig förra sommaren. I år kan det ju iofs bli så att man inte är ute så mycket, men är jag det så har jag en flaska iaf.

Maria Nila Cream Heat Spray, 249 SEK (vegansk)
2019:Cream Heat Spray ger bra skydd till håret och är som en lätt kräm i konsistensen. Trots det så gör den inte håret klibbigt utan munstycket fördelar produkten fint över håret. Den återbygger skadat hår och förebygger kluvna toppar.”

2020: Cream Heat Spray har också blivit ersatt av en annan produkt, nämligen GHD Heat Protect Spray som är mycket lättare i konsistensen och passar mitt hår bättre då jag inte tycker att Heat Protect Spray tynger ner håret på samma sätt som Cream Heat Spray.

Doft

Glossier You EdP, 560 SEK
2019:Den här parfymen har jag spanat på ett bra tag för jag har fått prover på den flera gånger och tyckt om hur den doftar. Den doftar varmt och sött, typ så som nyduschad hud doftar. Den sitter bra på huden och försvinner inte ut i intet för snabbt.

2020: You är fortfarande en av mina favoritparfymer och jag använder den ofta!

Naglar

Depend 7 Day Nagellack, 39 SEK (vegansk)
2019:Jag har fått upp ögonen för Depend 7 Day lack, dom är prisvärda och håller bra kvalité! Under maj och juni har jag testat ett par olika färger, bland annat så föll jag för två färger från Depend x Annica Englund collaben och sen för några lack från Beat It kollektionen! Gör en sökning på ”depend” så får du se lacken!

2020: Återigen en produkt som är jättebra men som jag inte använt så mycket sen jag skrev om den. Jag har dels typ inte använt andra färger än svart, och då har jag inte sträckt mig efter 7 Day lack utan använt NailsInc Black Taxi och innan jag köpte det så använde jag H&M Neo Noir.

Verktyg

Sigma Beauty F50, 249 SEK
2019:Jag brukar inte ha favoritborstar men jag såg en video där en tjej gjorde en glass skin look och använde en sån här borste för att applicera sina produkter. Resultatet såg så fint ut så jag sökte bland mina borstar och hittade denna. F50 är till för flytande- eller puderprodukter och ger en airbrushed finish.

2020: Jag använder typ bara mina Sigmaborstar men har inte använt t ex. Lumene Watercolor Blush eller liknande och har inte behövt använda min F50 så mycket sen jag skrev om den. Fortfarande bra dock.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer