Devoir de Chatonne Natalie Harness

Devoir de Chatonne Natalie Harness

av Jenny Elisabeth
15 views
Devoir de Chatonne Natalie Harness
Devoir de Chatonne Natalie Harness

Jag har spanat på Devoir de Chatonne länge, men när jag hittat något så har det inte gått att göra till plus size. Så när hon, Anna, äntligen hade en shop där man kunde få information och se lite bilder så chansade jag och köpte Natalie Harness och Reyne Harness. Reyne var slut och har betydligt längre leveranstid än vad Natalie hade, som kom med posten på 2 dagar.

Natalie är en harness för överkroppen, den är gjord i fejkläder och är justerbar. Jag hade svårt att öppna och stänga denna, det känns som något man behöver vara två för… om det är meningen är en annan fråga. Jag lyckades böja mig så att jag kunde öppna och stänga den, men är du i min storlek, eller större så kan det vara lite tight.

Jag har satt den på dom yttersta hålen, och jag tyckte det var lite tight om bröstet – det går, men om du har större byst/överkropp så skulle jag be om mått först.

Harnessen överträffade mina förväntningar i kvalité, den känns väldigt välgjord och hållbar. All in all är jag nöjd med mitt köp och ser fram emot när Reyne kommer i posten, hoppas den också passar.

Natalie Harness
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer