Mode

Green & pink

Plus Size Goth Outfit

Om du behöver något nytt att lyssna på i dessa tider så rekommenderar jag Double Cleanse Podcast med James & Robert Welsh. Både James och Robert har en YouTube kanal, varsin alltså, dom är tvillingbröder och deras respektive kanaler handlar om hudvård och makeup (James är “skincare enthusiast” och Robert är MUA). Deras kanaler är en fröjd att titta på och deras podcast gjorde mig inte besviken, det finns 2 kanske 3 avsnitt (beroende på när detta inlägg kommer upp), du hittar podden här.

James instagram: här
James YouTube: här
Roberts instagram: här
Roberts YouTube: här

Vad jag har på mig

Kofta: Esprit
Linne: BonPrix
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve

BonPrix Linne med Smala Axelband
Makeup Look Linda Hallberg Cosmetics Spectral Palette
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.