Mode

15 saker för att överleva sommaren

Idag tänkte jag lista ett par saker som kommer få mig att överleva sommaren. Lite plagg, något musiktips och såklart är allt spooky och härligt. Sommaren är en av mina favoritårstider, jag gillar egentligen alla årstider förutom vinter för jag får ingen nytta av min garderob på vintern då min garderob mest består av maxiklänningar- och kjolar.

BonPrix klänning

Maxiklänning: Om din garderob liknar min så har du mycket svart och många maxiklänningar i olika material. Helst skulle jag vilja ha en med en kjol i chiffong, men mesh blir också bra (och det har jag ju). Det här är en skön klänning som kanske är lite för lång för mina 164cm över havet och som passar perfekt i sommar!

Boohoo kjol

Maxikjol: Något annat jag har mycket av i garderoben är maxikjolar. Jag älskar maxi-saker, märks det? Min favoritkjol kommer från Zalando, men den är lik denna från Boohoo. Du kan kombinera den med en bandtisha, ett linne eller en crop top! Inte oändliga möjligheter kanske, men möjligheter finns.

H&M Kort Trikåklänning

Kort sommarklänning: När man (läs: jag) inte vill ha något i maximodell så har jag gärna en kortare klänning. Just den här modellen är en favorit!

Killstar Witch Brim Hat

Hatt: En hatt är ett måste, sommar eller ej. Egentligen kanske man vill ha något lättare än en såhär tjock hatt, men det här är drömmen när det kommer till modell på hatt! Just denna kommer från Killstar.

Victorian Lace Black Parasol

Parasoll: För att skydda sig från solen så kan man använda ett parasoll, det är en snygg detalj till en look också. Till skillnad från ett paraply är det ju inte tänkt att skydda från regn utan enbart ge skugga.

New in: The Body Shop Skin Defence Multi-Protection Lotion SPF50+ PA++++

SPF: SPF, eller solskydd, är alltid viktigt men under vår och sommar är det ännu viktigare här där vi bor. SPF skyddar mot UVA och UVB och har en bevisad anti-age effekt på huden. Jag har inget emot att få lite sol, mest för att mina fräknar syns mer då, men jag skyddar alltid huden med SPF.

Boohoo kimono

Kimono: Ett plagg jag gillar att ha för att skydda axlar, nacke och övre ryggen mot sol när jag har klänning utan ärmar, är en kimono. Den jag har kommer från H&M men den här från Boohoo är väldigt lik den jag har!

Runda Retro Solglasögon

Solglasögon: Solglasögon kan man inte ha för många av, mitt favoritpar har jag köpt på eBay och dom är runda, oversize med svart glas. Dom här är lite mindre men jag brukar länka dom för dom är det närmaste jag kommit till att hitta något liknande.

Shein Bikini

Badkläder: Sommaren är lika med bad för många, eller bara häng vid poolen. Oavsett så kanske man vill vara beredd på bad, jag tyckte den här bikinin var fin med snörningen på toppen.

Boohoo Tie Waist Stripe Shorts

Shorts: Är du ingen kjol eller klänning person så kanske du ändå vill ha något som är svalare än jeans på dig, kanske ett par shorts kan passa då. Dessa randiga påminner, mig iaf, om Beetlejuice.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligher - Virgio

Highlighter: Osäkert på hur spooky denna punkt är, men jag tänker att många kanske vill ha lite glow i sommar. En highlighter är bra till just det, just denna från Linda Hallberg Cosmetics bör passa de flesta hudtoner.

Shein Cover Up

Cover up: Om du nu ska hänga vid poolen så kan ett sånt här plagg vara bra, en sk cover up. Jag hade slängt på mig en t-shirt men det är ju jag det. Med fransarna och spetsen känns den lite romantic goth.

Nly by Nelly Sandal

Sandaler: Jag har sökt efter att par platåsandaler som inte har en platt sula, tycker det är mer bekvämt att gå i något med lite höjdskillnad under foten. Lätta skor överhuvudtaget är viktigt på sommaren, nog för att Dr Martens är sköna att gå i (när man gått in dom) men det blir för j-la varmt på sommaren!

Musik: Det här inlägget är inspirerat av The Spooky Vegan, som passande nog har gjort en spellista i Spotify med “summer goth music”.

Black Moon Cosmetics Sleepwalker

Läppstift: Black Moon Cosmetics har flytande läppstift som finns i olika varianter och nyanser, dom sitter på plats genom svett och sommarhångel! Min go-to nyans är såklart, den svarta nyansen som heter “Sleepwalker”.

Boohoo Tie Waist Stripe Short
Nly by Nelly Dressed Platform Sandal
Shein Cover Up
Shein Bikini
Black Lace Parasol
H&M Kort Trikåklänning
Maxiklänning i följsam viskos
Killstar Witch Brim Hat
Runda Retro Solglasögon
Boohoo Tie Waist Stripe Short
Nly by Nelly Dressed Platform Sandal
Shein Cover Up
Shein Bikini
Black Lace Parasol
H&M Kort Trikåklänning
Maxiklänning i följsam viskos
Killstar Witch Brim Hat
Runda Retro Solglasögon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.