Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina

Dagens makeup: Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina

av Jenny Elisabeth
8 views
Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina paletten är en fin palett, men som med många andra paletter ser inte jag riktigt looks jag vill göra bara när jag tittar på paletten. Jag ser nog inte det med någon palett egentligen, min hjärna verkar inte funka så. Och jag har också insett att det var för j-la skönt att sälja 75% av alla mina paletter, jag har kunnat flytta de paletter jag har kvar till ett ställ (ett brevställ jag köpte på Lagerhaus) och har tömt en av två hurtsar. Har numera bara smink i, och på, sminkbordet!

Jag hade länge svårt att släppa taget om paletter och andra produkter, men jag tror det släppte med att ha sålt paletterna för jag har nu kunnat slänga sånt som är gammalt och har sålt andra produkter också. Men på tal om den här looken, om jag lärde mig något av det så är det att jag verkligen är en vanemänniska, och jag använder mest samma produkter varje dag. Jag tror att jag har/hade så mycket smink för att jag tidigt började titta på beauty gurus (hatar det ordet) och startade en skönhetsblogg. Om jag inte gjort det hade jag nog fortfarande bara haft den där necessären jag hade för några år sen.

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn
KICKS Beauty Fake Freckles

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina
Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina
Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina

ÖGON
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-aging
Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina Palette – Edges, Wiggalese, Credit
Fenty Beauty Full Frontal Mascara – Cuz I’m Black

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

Fenty Beauty Full Frontal Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte Lipstick – Sleepwalker
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-aging
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
Fenty Beauty Full Frontal Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highligter – Virgio
Anastasia Beverly Hills Foundation Stick – Fawn
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Black Moon Cosmetics Liquid to Matte Lipstick – Sleepwalker
Milk Kush Fiber Brow Gel – Diesel
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-aging
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer