Mode

Maxiklänning från Zizzi

Zizzi Maxiklänning

Den här maxiklänningen från Zizzi var jag osäker på, jag tror jag skrev om det i ett annat inlägg. Zizzis storlekar är lite annorlunda, där en strl L i det här fallet är en 50/52. Och sen fanns det ingen 48/50 som jag egentligen hade tagit, utan det var 46/48 och sen 50/52. Nåja, nu när jag väl har testat klänningen och haft den på mig så är jag nöjd. Jag hade velat få bort volangen som går över bröstkorgen, har inga problem med att den är i panelsydd i övrigt.

Meshen är mjuk och stretchig, väldigt följsam. Underklänningen går att ta bort om man knäpper upp två yttepytte knappar vid axelbanden. Att den sen var på rea och jag sparade 450kr är ju inte fel.

Zizzi Maxiklänning

Vad jag har på mig

Klänning: Zizzi
Halsband: eBay
Bälte: Queen of Darkness
Skor: Koi Footwear

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.