Mode

Fantasmas

Jenny Elisabeth Plus Size Goth Outfit

“Fantasmas” är en låt av Twin Tribes som jag lyssnat mycket på, Twin Tribes är ett band från Texas och beskrivs såhär på Bandcamp: “dark melodic sounds, synthesizers, lyrics about the undead, the occult and parallel universes”. Allt det där goa alltså! Fantasma betyder spöke, eller en död persons ande (?).

Jag har funderat på mitt DIY projekt, tänkte ju fästa patches på ryggen på en kavaj jag har. Men ju mer jag provar kavajen desto mer tycker jag att den inte passar mig. Så jag tänker att jag kanske fäster dom på en annan jacka, men hur fäster man dom på säg, en jacka i fejkskinn? Ah, jag får undersöka det helt enkelt, jag har ännu inte fått alla patches eftersom det andra paketet kommer från Kanada så det finns tid att fundera än.

Jenny Elisabeth Plus Size Goth Outfit

Vad jag har på mig

Linne: BonPrix
Kjol: Zalando
Bälte: ASOS Curve
Halsband: AlternativeJewellery
Näskedja: AyameDesigns

AyameDesigns Pentacle Nose to Ear ChainAlternativeJewellery Anatomical Ribcage NecklaceBonPrix Linne med Smala Axelband
Jenny Elisabeth Plus Size Goth Outfit

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Milk Makeup Flex Concealer – Créme
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Highlighter – Virgio
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick – Garnet
Anastasia Beverly Hills Stick Foundation – Fawn

ÖGONBRYN
Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel – Diesel
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite

ÖGON
Fenty Beauty Full Frontal Mascara – Cuz I’m Black

LÄPPAR
Black Moon Cosmetics Liquid to Mattes – Sleepwalker

no products
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.