Expectation/Reality

Outfit of The Day: Expectation/Reality

av Jenny Elisabeth
10 views
Expectation/Reality

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Expectation/reality kan vara kul att se, så jag fotade detta. Nu såhär i pandemitider går då inte jag ut så mycket, det blir en promenad eller fyra i veckan men för det mesta är jag hemma. Och jag vet inte hur du funkar, men jag har då oftast pyjamas på mig när jag är hemma och inte gör något speciellt. Javisst, det finns dagar då jag klär på mig men det är tufft att ta sig ur pyjamasen och att sen behålla kläderna på (snuskhummer!) och inte byta till pyjamas igen efter några timmar.

Den här dagen hade jag i alla fall en klänning på mig innan jag tog på mig pyjamasen igen.

Vad jag har på mig

Klänning: Zalando
Bälte: ASOS Curve
Diadem: Madlady

Madlady Diadem Silver RivetsASOS Curve Bälte
Expectation/Reality

Det här setet kommer från Chiquelle, det heter Sundown Relaxed Set men verkar inte finnas kvar i svart på hemsidan. Jag köpte mitt på Tradera. Jag har det i storlek L, toppen är inte genomskinlig utan det är ljuset som ligger på toppen och gör att det ser så ut. Jag hade önskat att det hade funnits i XL (men det är ju Chiquelle) för då hade det nog varit ännu lite mer bekvämt. Resåren i byxorna glider upp lätt, men förutom det så är jag nöjd. Och det här är min outfit för 5 dagar av 7 när jag är hemma.

Chiquelle Sundown Relaxed Set
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer