Mode

Meshklänning

Jag har sökt efter en meshklänning huuuur länge som helst! Och har inte tänkt på att jag har en liknande modell i garderoben redan. Den är dock 2 strl för stor men jag tycker inte det syns, eller?

Meshklänning

Den har en slits på båda sidorna och en underklänning fastsydd i midjan och vid halsringningen. Jag tänkte först att jag skulle sprätta bort underklänningen men sen kom jag på att jag då måste hitta en lösning för sömmen i midjan som gör klänningen lite rynkad. Så jag kommer inte göra det, men jag kanske kommer fålla kjolen i underklänningen och göra den något kortare.

Meshklänning
Meshklänning

Vad jag har på mig

Klänning: H&M (gammal)
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Killstar
Skor: TheGothicShoeCo

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.