Meshklänning

Outfit of The Day: Meshklänning

av Jenny Elisabeth
19 visningar

Jag har sökt efter en meshklänning huuuur länge som helst! Och har inte tänkt på att jag har en liknande modell i garderoben redan. Den är dock 2 strl för stor men jag tycker inte det syns, eller?
Outfit of The Day: Meshklänning

Den har en slits på båda sidorna och en underklänning fastsydd i midjan och vid halsringningen. Jag tänkte först att jag skulle sprätta bort underklänningen men sen kom jag på att jag då måste hitta en lösning för sömmen i midjan som gör klänningen lite rynkad. Så jag kommer inte göra det, men jag kanske kommer fålla kjolen i underklänningen och göra den något kortare.

Outfit of The Day: Meshklänning
Outfit of The Day: Meshklänning

Vad jag har på mig

Klänning: H&M (gammal)
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Killstar
Skor: TheGothicShoeCo

Liknande inlägg:

1 kommentarer

Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande - Annorlundaskap 29 juni 2020 - 09:28

Vad snygg!! 🙂

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer