Skor

2 par skor

Jag har märkt att jag använder 2 par skor om och om igen, Koi Footwear Hawk Pointed Cowboy Boots och Dr Martens Jadon. Hawk Pointed Cowboy Boots har jag skrivit ett separat inlägg om tidigare, det är en väldigt bekväm modell som funkar även för mina breda fötter. Jag har använt dom väldigt mycket sen jag köpte dom, vill du se dom på så kan du kolla här.

Vill jag däremot ha något lite mer stompy på fötterna så väljer jag mina Dr Martens Jadon, jag har dessa i både den svarta läder varianten och den röda veganläder varianten. Jadon har en platåsula på ett par centimeter och stängs med en dragkedja på insidan av skon. Det finns flera inlägg där jag har dom på, kolla här.

De här två par skorna är nog mina favoriter, har du några favoriter?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.