Dr Martens Jadon

2 par skor

av Jenny Elisabeth
16 visningar

Jag har märkt att jag använder 2 par skor om och om igen, Koi Footwear Hawk Pointed Cowboy Boots och Dr Martens Jadon. Hawk Pointed Cowboy Boots har jag skrivit ett separat inlägg om tidigare, det är en väldigt bekväm modell som funkar även för mina breda fötter. Jag har använt dom väldigt mycket sen jag köpte dom, vill du se dom på så kan du kolla här.

Vill jag däremot ha något lite mer stompy på fötterna så väljer jag mina Dr Martens Jadon, jag har dessa i både den svarta läder varianten och den röda veganläder varianten. Jadon har en platåsula på ett par centimeter och stängs med en dragkedja på insidan av skon. Det finns flera inlägg där jag har dom på, kolla här.

De här två par skorna är nog mina favoriter, har du några favoriter?

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer