Mode

Inget nytt

Plus Size Goth Outfit of The Day

I den här outfit of the day har jag inget nytt, allt är köpt tidigare. Jag försöker ju att inte köpa onödiga saker och det går bra vissa dagar men inte andra. Idag har jag vårstädat balkongen, eller idag… när jag skriver detta har jag vårstädat balkongen! Det låg kvar tidningar från förra sommaren därute, och så har det stått en papperskorg där. Fråga mig inte varför. Så jag har samlat ihop allt skräp och satt det i en sopsäck, jag kan inte ta mig till återvinningen själv så jag får vänta tills mamma och pappa ev kommer.

Luxx ville vara med på bild idag, så då fick han det. Tyvärr får jag ofta croppa ut honom ur bild till mina Instagraminlägg, men ska posta en extra bild med bara Luxx ?Det är ganska kul att försöka sätta ihop outfit of the day med inget nytt, men om du vill se fler inlägg så finns det en kategori här.

Vad jag har på mig

T-shirtklänning: H&M (liknande)
Fishnets: DIM
Garter: Wish

GarterH&M T-shirtklänningDIM Up Sexy Overknee Strumpor
Plus Size Rivet Garter

Gartern har jag köpt på Wish, den är lite tight när jag har den/dom såhär högt upp. Spännet på den ena är sämre, det lossnar hela tiden. Jag har sällan den här typen av garter, den typen där man har ett spänne till strumpan alltså. Det beror nog mest på att jag inte har några passande strumpor, dom här vill vara lite högre upp på låret än såhär men jag hade dom lägre ner för att få till det med spännet. Kvalitén är helt okej, dom kostade ju knappt 100kr/st. Om spännet strular mycket så kanske jag klipper bort den delen.

Plus Size Goth Outfit of The Day

Jag längtar efter ännu varmare dagar när man faktiskt kan gå ut klädd i lättare kläder. Längtar efter att det inte rekommenderas att man stannar hemma också. Jag är rädd för hur sommaren blir, om jag måste stanna hemma hela sommaren… då blir det ganska ensamt och konstigt. Jag brukar ju vara hos mamma och pappa ett par veckor under sommaren, vet inte om det går nu. Fast samtidigt tänker jag att så länge man inte visar förkylningssymtom så borde det väl inte vara någon fara? En annan fråga är ju också hur man tar sig dit och hem, har inte hört något om flyg och tåg på ett tag. Nåja, vi får se.

Har du något du alltid brukar göra på sommaren?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.