OUAI Dry Shampoo Foam

First impression: OUAI Dry Shampoo Foam

av Jenny Elisabeth
8 views
OUAI Dry Shampoo Foam

Man kunde ju tro att med tanke på hur sällan jag tvättar håret så konsumerar jag otroligt mycket torrschampo, men faktum är att jag inte gör det. Jag använder det sällan för jag har inte riktigt hittat ett torrschampo som jag tycker om till 100%. Men nu kanske jag har det?

OUAI är ett märke skapat av Jen Atkin och dom har allt för håret, alla dina tvätt och styling behov är covered! OUAI är cruelty-free och vad jag har kunnat hitta så är alla produkter utom Finishing Creme veganska, Finishing Creme innehåller bivax.

Jag har haft Dry Shampoo Foam i min ägo ett tag, och jag har även provat andra torrschampo foams nämligen Budgie The Dry Shampoo Foam som jag inte minns vad jag tyckte om, den ligger i en låda i väntan på att behövas. Ska nog plocka fram den och testa, för nu är min erfarenhet av torrschampo foams bättre sen jag testade OUAI Dry Shampoo Foam.

OUAI Dry Shampoo Foam

“Hit restart (for real) with this unique, foaming dry shampoo. It works without water to thoroughly cleanse and refresh hair while adding instant volume and just-showered shine. Unlike typical dry shampoos, our foam never leaves a white cast or a powdery residue, just bouncy hair that looks like you just washed it.”

Andra foams jag testat (excluding Budgie) har varit mer vattniga och gjort håret klibbigt och inte gett någon volym just för att det blivit klibbigt och platt. Dry Shampoo Foam ger verkligen volym och man behöver inte mycket produkt. Håret känns nytvättat och doftar gott.

Tidigare har jag skrivit om Treatment Masque, det inlägget hittar du här.

OUAI Dry Shampoo Foam kan du köpa hos FeelUnique, där kostar en flaska 298 SEK.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer