Mode

En kjol i fejkläder

Outfit of The Day: En kjol i fejkläder

Med en kjol i fejkläder kan de flesta outfits bli mer alternativa, om det är det man går efter. Den här kjolen har blivit en favorit igen och jag har använt den ganska mycket det senaste. Här har jag stajlat kjolen med en ärmlös topp, spetshandskar och stay-ups med hål.

Vad jag har på mig

Topp: BonPrix
Kjol: Boohoo
Handskar: eBay
Stay-ups: eBay

BonPrix Topp med PolokrageFingerless Lace GlovesBoohoo Plus Veckad Kjol i Konstläder
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.