Milk Makeup Kush High Volume Mascara

Jenny testar: Milk Makeup Kush Mascara

av Jenny Elisabeth
12 views

Att hitta en bra mascara som passar dina fransar kan vara en utmaning, min fransar är lite glesa (trots ögonfransserum, ska testa ett annat serum nu och se vad som händer) men ändå hyfsat långa och har en bra böj. Jag har testat Milk Makeup Kush High Volume Mascara som innehåller näringsrik cannabisolja från hampa samt förtjockande, hjärtformade fibrer och rena pigment för en klumpfri, intensiv svart finish.

Milk Makeup Kush High Volume Mascara

Jag är ganska petig och kräsen när det kommer till mascara, jag vill ha allt; volym, längd och separation. Och jag gillar inte vattenfasta formulas, eller så har jag bara inte hittat en bra vattenfast mascara? Det finns ett par mascaror som jag är trogen och köper om och om igen, och jag tror att Kush High Volume Mascara kan bli en sån.

Cannabisolja, CBD, är väldigt populärt att ha i produkter och i den här formulan är cannabisoljan vårdande och näringsrik och kommer från hampa som ger volym utan att tynga ner dina fransar. Formulan innehåller också hjärtformade fibrer som ska sluta sig kring fransarna för att ge en dubbel dos volym.

Milk Makeup Kush High Volume Mascara

Borsten är lite längre och modell medium, Milk Makeup beskriver borsten som “tapered, tree shaped brush” som har korsade strån som fördelar produkten jämnt från rot till tipp, borsten ska också ge en klumpfri effekt. Jag gillar borstar med vanliga strån och inte en borste/strån i plast, den enda mascaran jag hittat som jag gillar och som har en borste i plast är IsaDora Stretch Lash Mascara, tycker att Kush High Volume Mascara är lätt att applicera och klumpar är inget problem.

Milk Makeup Kush High Volume Mascara Before
Utan mascara
Milk Makeup Kush High Volume Mascara After
Med mascara

Här har jag applicerat två lager av Kush High Volume Mascara, jag har (precis som med ögonbrynen) en bra sida och en dålig sida. Vänster sida blir lite bättre medan applikationen på höger sida blir lite mer klumpig (ej klumpig formula, utan klumpig applikation av mig) och tjock. Jag tycker att mascaran ger bra med volym när man lagt på två lager eller till och med tre.

Formulan är varken för torr eller för blöt, kan hända att den blir lite bättre när den torkat lite för det upplever jag att mascaror ofta blir. Jag brukar inte använda en fransböjare men jag tycker att Kush High Volume Mascara håller böjen fint.

Jag gillar verkligen förpackningen, den är i stål och känns tung och lite lyxig. Den ligger bra i handen. Med hjälp av oljan känns fransarna mjuka och flexibla och inte crispy, den är också mycket lätt att ta bort för det räcker med micellärvatten för att få bort den.

Kush High Volume Mascara finns i en mini size på 4 ml som jag först köpte för att testa mascaran, när den sen tog slut köpte jag full size mascaran som innehåller 10 ml produkt. Mini sizen kostar 145 SEK och full size 290 SEK. Milk Makeup finns att köpa hos Sephora, och Milk Makeup testar inte på djur och deras produkter är veganska!

 • 9.5/10
  Applicering - 9.5/10
 • 8/10
  Formula - 8/10
 • 9.5/10
  Hållbarhet - 9.5/10
 • 8.5/10
  Pris - 8.5/10
 • 7.5/10
  Resultat - 7.5/10
8.6/10

Milk Makeup Kush High Volume Mascara

Milk Makeup Kush High Volume Mascara är cruelty-free och vegansk, finns att köpa hos Sephora och kostar 290 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer