Milk Makeup Hydro Grip Primer

Jenny testar: Milk Makeup Hydro Grip Primer

av Jenny Elisabeth
11 views
Milk Makeup Hydro Grip Primer

Milk Makeup Hydro Grip Primer, 360 SEK/45ml

Milk Makeup är ju överlag ett hypeat märke, jag har testat ganska mycket från märket nu och jag vill babbla lite om en favoritprodukt nämligen Hydro Grip Primer. Det är en primer som utlovar återfuktning och att hålla din makeup på plats hela dagen. Den innehåller extrakt av cannabisfrö från hampa och blå agave som gör att sminket sitter skönt hela dagen.

Allt från Milk Makeup är cruelty-free och veganskt. Bland ingredienserna på Hydro Grip Primer hittar vi aloe-vatten, körsbärsblom, hyaluronsyra och B-vitamin, primern är silikon- och oljefri och den gröna formulan fungerar på alla hudtoner och hudtyper.

Milk Makeup Hydro Grip Primer

Jag känner ingen doft av primern, och den känns lite kylande på huden. Jag brukar applicera den med en borste, en sån där platt som används för foundation men som jag inte gillar för foundation. Primern är lite geleig och vattnig, lämnar du den på handen kommer den rinna nerför din hand.

Förpackningen är i plast och har en pump som inte är svår att kontrollera, man får inte för mycket produkt i alla fall. Hydro Grip Primer finns i en full size och en travel size, travel sizen kostar 170 SEK medan full size kostar 360 SEK. Tycker det är bra att det finns en travel size för det här är inte en primer som passar alla hudtyper även om Milk Makeup säger det.

Jag har blandhy med oljig t-zon och normala kinder och jag tror att den här primern passar dig med blandhy eller en mer oljig hudtyp. Ingredienserna i primern kan vara lite uttorkande och har du då en torrhy så kommer den mest troligt fästas vid torra partier och kanske bli patchy. När jag testade primern så använde jag en foundation från Milk Makeup (Flex Stick) varvat med Lumene Natural Glow Fluid Foundation för att se hur den fungerar med en mer matt foundation och en mer glowig foundation.

Bilderna är på hur min sminkning ser ut efter 6 – 7 timmar, jag har använt Milk Makeup Flex Stick Foundation ovanpå primern. Mina ögon har runnit pga allergi och är därför också röda, och jag har fått snyta mig och snora en del. Jag ser inga andra fläckar där foundationen saknas förutom lite vid ögonen och näsan.

Jag gillar den här primern, den gör att sminket sitter lite bättre än utan primer och huden känns återfuktad när man tar bort sminket.

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Water, Water (Aqua, Eau), Glycerin, PEG-150 Distearate, Alcohol Denat., Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate, Diglycerin, PVP, Benzyl Alcohol, Sorbitol, Pullulan, Inositol, Betaine, Carbomer, Maltose, Xylitol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Benzophenone-4, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Agave Tequilana Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Propylene Glycol, Panthenol, Vegetable Amino Acids, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Extract, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Prunus Avium Flower Extract, Citric Acid, Benzoic Acid, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

Milk Makeup Flex Foundation Stick – CrémeLumene Natural Glow Fluid Foundation – Ultra LightMilk Hydro Grip Primer
  • 8/10
    Applicering - 8/10
  • 9/10
    Konsistens - 9/10
  • 7.5/10
    Pris - 7.5/10
8.2/10

Milk Makeup Hydro Grip Primer

Milk Makeup Hydro Grip Primer är en återfuktande primer som innehåller cannabisfrö av hampa, gör att ditt smink sitter längre och huden blir återfuktad.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer