Outfit of The Day: Pleather

av Jenny Elisabeth
Outfit of The Day

Outfits med pleather kan man ha de dagarna man inte går ut, det är inte riktigt temperaturer ute för att gå i kjol. I alla fall inte för mig för jag har fortfarande inte köpt ett par tjocka strumpbyxor. Så som du förstår gick jag inte ut med den här outfiten… jag måste köpa dom där jäkla strumpbyxorna.

Idag, när jag skriver alltså, ska jag till psykologen, som vanligt på måndagar. Vi har inte riktigt bestämt om det blir en EMDR-behandling eller inte, jag är ärligt talat inte så pigg på det. Men psykologen menar på att de trauman jag bär på kan vara orsaken, eller en av orsakerna, till bl a. mitt shoppingbeteende.

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Topp: ASOS Curve (liknande)
Kjol: Boohoo
Bälte: Boohoo
Halsband: Etsy

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer