Mode

Pleather

Outfit of The Day

Idag, när jag skriver alltså, ska jag till psykologen, som vanligt på måndagar. Vi har inte riktigt bestämt om det blir en EMDR-behandling eller inte, jag är ärligt talat inte så pigg på det. Men psykologen menar på att de trauman jag bär på kan vara orsaken, eller en av orsakerna, till bl a. mitt shoppingbeteende.

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Topp: ASOS Curve (liknande)
Kjol: Boohoo
Bälte: Boohoo
Halsband: Etsy

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.