Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Lash Waterproof Mascara

Jenny testar: Infinity Power Lash & Ultimate Lips

av Jenny Elisabeth
11 views
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Lash Waterproof Mascara Ultimate Lips

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur var det nu igen? När Linda Hallberg Cosmetics släppte Infinity Power Lash och Ultimate Lips i slutet av maj så fick jag Ultimate Lips i ett pressutskick. Och det har tagit mig en månad två månader att dels testa och ta mig för att skriva detta inlägg för i slutet av maj så behövde jag helt plötsligt sova mig igenom dagarna, och oavsett hur mycket sömn jag än fick så räckte det inte. Jag var konstant trött. Som pricken över i:et så frös, kallsvettades och svettades jag omvartannat. Nej, det var inte covid-19 vad jag vet, hade inte fler symtom än dessa. Och lustigt nog så försvann det när jag slutade ta min ADHD medicin, vilket suger för nu får jag leva med ADHD symtom som jag inte får någon hjälp med att lära mig att hantera, men nu när du vet varför det tog en månad att skriva detta så ska jag berätta vad jag tycker om dessa tillskott i LH’s lineup.

Edit: har äntligen fått svar på varför jag mått som jag gjort sen slutet på maj, mitt blodsocker är högt igen. Jag har slarvat med maten för att jag började må sämre, och sen började jag må sämre fysiskt och då slarvade jag ännu mer.

En sak till! Jag är medveten om informationen om Linda Hallberg Cosmetics som kom till ytan ett tag efter denna release, it fcking broke my heart. Jag älskar LH och det var tråkigt att se att… det är vardagen typ? Vet inte hur jag ska formulera mig. Men dom tog till sig kritiken dom fick, och jag tycker dom hanterade det bra, jag hoppas att vardagen på deras kontor är bättre och att vi slipper sluta köpa deras produkter.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Lash Waterproof Mascara

Infinity Power Lash Waterproof Mascara, 249 SEK

Jag har inte stor erfarenhet av vattenfasta mascaror, men har fått intrycket att dom inte ger så mycket volym men däremot längd och definition. Enligt den observationen är Infinity Power Lash inget undantag, jag tycker den blir jättefin på fransarna.

I pressreleasen (jag fick Ultimate Lips i ett pressutskick, mascaran har jag köpt själv) står det: “the winner takes it all, som ABBA skulle ha sagt det. Denna mascara är helt enkelt vinnaren av alla vattenfasta mascaror där ute. […] Med dess unika formulering och specialdesignade borste, ger Infinity Power Lash Waterproof Mascara naturliga fransar samtidigt som de håller sig böjda, separerade, definierade och på plats utan att nånsin kladda eller smulas.”

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Lash Waterproof Mascara
Ingen mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Lash Waterproof Mascara
2 lager mascara

Som du ser så stämmer det att mascaran ger längd och definition, jag tycker att fransarna ser lite mer böjda ut (och dom håller sig så!) och den sitter väldigt bra. Formulan är inte som någon mascara jag testat förut, den är varken vattnig eller krämig men inte heller rinnande. Mer flytande än andra? Ja, absolut. Jag fick tänka mig för de första gångerna jag använde den för den kletade lätt av sig på ögonlocket men jag tror det berodde på “mellan ratten och ryggstödet”, dels hade jag inte sminkat mig på ett tag och faktiskt tappat greppet lite! Men sen tror jag också att jag är för van (?) med större borstar och behövde få in greppet lite.

Linda Hallberg Cosmetics Ultimate Lips

Ultimate Lips (Lipstick in Place Stick), 199 SEK

För flera år sen köpte jag en läpprimer, men använde den aldrig. Jag såg ingen nytta för en läpprimer, fick Ultimate Lips när LH släppte dessa produkterna och jag tänkte faktiskt att detta inte blir något jag kommer använda så ofta. Jag trodde att den var menad för vanliga läppstift, och jag är fortfarande fast i liquid lipstick-träsket. Läste på Linda Hallberg Cosmetics IG att Ultimate Lips kan användas under flytande läppstift för att dom inte ska… kommer inte ihåg hur det var formulerat men kontentan var att läpparna inte ska se så rynkiga ut när man har denna primer under.

“Ultimate Lips ska rädda ditt läppstift från att blekna, smetas ut och skrynkla igenom vid varje tillfälle, dag och natt.”

Linda Hallberg Cosmetics Ultimate Lips

Ultimate Lips kommer i en genomskinlig nyans och ska matcha alla läppstift, som vanligt med LH är den cruelty-free och vegansk. Jag är nog mer förtjust i mascaran än i läpprimern för att vara ärlig, Ultimate Lips är inte dålig men jag varken ser eller märker någon skillnad i läppstiftet när jag har den under läppstiftet. Men jag tror att det mycket väl kan bero på att jag oftast använder ett flytande läppstift.

Infinity Power Lash och Ultimate Lips finns att köpa på KICKS, kostar 249 SEK resp 199 SEK.

Linda Hallberg Cosmetics Ultimate Lips PrimerLinda Hallberg Infinity Power Lash Waterproof Mascara

Du kanske tycker om

1 kommentarer

Friskare 19 juli 2020 - 13:58

Matchar fint till nagellacket! Tack för guiden.

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer