Mode

Dejtlook

Outfit of The Day Dejtlook Plus Size Goth

Helt plötsligt har jag fått börja tänka på dejtlooker, var på en dejt med en jättefin tjej. For upp till Göteborg och spenderade några timmar med henne, vi satt vid Domkyrkan och åt mjukglass, promenerade runt en del, gick till Shock och SF Bokhandeln. Sen promenerade vi vid vattnet på Trädgårdsföreningen, det var väldigt mysigt faktiskt. Det kändes som ett bra upplägg för att kunna lära känna varandra… plus att aktiviteter inte riktigt är min grej.

Den här outfiten hade jag på mig på dejten med Evy, det var en ganska varm dag och jag hade en kofta till detta också för att skydda armar, rygg och axlar från solen lite extra.

Outfit of The Day Dejtlook Plus Size Goth
Outfit of The Day Dejtlook Plus Size Goth

Vad jag har på mig

Topp: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Alchemy England

Alchemy England Alter Orbis NecklaceBoohoo Plus Swing Cami Vest

Det här är typ samma makeup look som jag gjorde dagen jag var på dejt med Evy, bilden är från några dagar innan när jag testade Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam paletten för första gången. Jag hade bara ett svart läppstift på dejten istället för detta från Charlotte Tilbury.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.