Outfit of The Day Dejtlook Plus Size Goth

Outfit of The Day: Dejtlook

av Jenny Elisabeth
14 visningar
Outfit of The Day: Dejtlook

Helt plötsligt har jag fått börja tänka på dejtlooker, var på en dejt med en jättefin tjej. For upp till Göteborg och spenderade några timmar med henne, vi satt vid Domkyrkan och åt mjukglass, promenerade runt en del, gick till Shock och SF Bokhandeln. Sen promenerade vi vid vattnet på Trädgårdsföreningen, det var trevligt.

Faktiskt var jag på en dejt veckan innan också, dejten i sig var bra men det hände lite grejer efteråt som jag inte tänker skriva här för att respektera hennes privatliv.

Den här outfiten hade jag på mig på dejten med E, det var en ganska varm dag och jag hade en kofta till detta också för att skydda armar, rygg och axlar från solen lite extra.

Outfit of The Day: Dejtlook
Outfit of The Day: Dejtlook

Vad jag har på mig

Topp: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Halsband: Alchemy England

Outfit of The Day: DejtlookOutfit of The Day: DejtlookOutfit of The Day: Dejtlook
Outfit of The Day: Dejtlook

Det här är typ samma makeup look som jag gjorde den dagen, bilden är från några dagar innan när jag testade Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam paletten för första gången. Jag hade bara ett svart läppstift istället för detta från Charlotte Tilbury, om du vill se produktlistan så finns det inlägget här.

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer