Jenny Elisabeth.se

Anti-haul

av Jenny Elisabeth
7 views

Anti-hauls är något som oftast kommer i videoform på YouTube, dom blev populariserade av Kimberly Clark och tanken är att de är en motvikt till en vanlig haul där du visar vad du köpt. I en anti-haul talar du om vad du inte kommer köpa.

Patrick Starrr O/S One Size
Bild: Sephora

Patrick Starrr O/S One Size

Jag följer inte Patrick, men vet att han har haft flera collabs med MAC och märket han nu skapat (med Sephora har jag för mig) heter One Size, “makeup is one/size fits all”. Det är en bra tanke, men behövs verkligen ett dedikerat märke för “one/size” makeup?

De första produkterna från One/Size är produkter för att ta bort makeup, en förpackning med wipes och en spray som ska ta bort sminket. Jag är inget fan av wipes, dom är inte bra för huden eller miljön. Dessutom är dessa väldigt dyra, 21st wipes för $15 alltså cirka 150 SEK.

Tillägg någon timme senare: O/S har publicerat en bild på sin Instagram med nya produkter till deras lineup. Kollektionen heter “Visionary”. Anti-haular, än så länge, hela Patrick Starrrs märke. Paletten är “neutral with a pop of blue”, var inte det en trend förra året?

Patrick Starrr O/S One Size Visionary Collection
Bild: @onesize Instagram

“We are proud to present ✨VISIONARY✨- our newest collection of eye makeup! Inspired by what founder @patrickstarrr calls the “power of perception,” the collection symbolizes how you see yourself and others, and how that translates into the world. As Patrick shares, “Visionary is vulnerability. Visionary is self love.” 💗⁣⁣

The collection includes a must-have eyeshadow palette, dazzling liquid glitter eyeshadows, and two statement liners. Stay tuned for more on these drops!!⁣⁣
⁣⁣
Launching 7/30 12am EST. Only at @sephora and onesizebeauty.com”

Jeffree Star Skin

JS publicerade en tweet häromdagen och sa att dom har ett utvecklingsmöte för Jeffree Star Skin. Om man stödjer JS så kan jag tänka mig att man blir intresserad, men jag – och dom jag följer, är inte intresserade. Next!

Fenty Skin
Bild: Snobette

Fenty Skin

Den 31/7 ska Fenty släppa Fenty Skin, en trio hudvårdsprodukter som ger mig känslan av att det är inriktat till de som inte ännu har en hudvårdsrutin. Det är en cleanser, en toner och en dagkräm med SPF. Fenty har ännu inte släppt någon information om ingredienser vilket gör mig lite skeptisk.

Tillägg 28/7: James Welsh har idag publicerat en recension på de tre produkterna från Fenty Skin. James pratar lite om ingredienserna, som ännu inte går att hitta på nätet, och vad han tycker om produkterna.

NABLA Body Glow
Bild: NABLA

NABLA Body Glow

NABLA har släppt två nyanser av Body Glow, som är en highlighter för kroppen. Det här är en produkt jag hade kastat mig över förra sommaren, och nu äger jag två andra varianter. Jag gillar det NABLA gör, och kan ju inte säga något om hur produkten är men Body Glow hamnar i detta inlägg för att jag inte förstår releasen, det känns som om vi redan gjort detta.

BECCA Zero No Pigment Foundation & Glass Highlighter

En foundation utan pigment, som ser ut som en silikonprimer… vad ska man tro? Enligt Jen Luvs Reviews är det ingen primer, jag har för mig att vissa ingredienser som finns i primers inte fanns i denna. Jag har inte svårt för konceptet, men däremot att foundationen ska ha en “transparent matte finish” på samma gång som den ska ge “glass skin finish”. Det går ju inte ihop? Och ska man applicera foundationen, och det blir matt, så blir det ju highlightern som ger glass-looken. Jag förstår bara inte!

Patrick Ta Major Glow 2.0
Bild: Elle

Patrick Ta Major Glow 2.0

Patrick Ta är en makeup artist, och hans märke känns riktat till dig som eftersträvar en lite mer naturlig look med din makeup. Den senaste kollektionen, Major Glow 2.0, släpptes den 24/7 och fokus är såklart glow. Jag älskar glow as much as the next person, men jag skulle inte lägga $50 på något som verkar vara likt ett läppbalsam. Märket Patrick Ta är inget för mig.

ELF Facial Oil Mists
Bild: ELF

ELF Facial Oil Mists

Var ska jag börja? En mist, okej. Men en oljemist? Eh, det känns kladdigt. En vanlig mist får du ju lätt i håret och ibland även på golvet, hur funkar denna olja i håret? Och kommer du halka på oljefläcken på golvet? Dom innehåller essentiella oljor och det är inget jag är så pigg på att ha på huden.


Finns det någon release du anti-haular?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer