Mode

Desire or Disease

Plus Size Goth Summer Outfit

Hade något annat än pyjamas på mig i helgen, så jag fotade outfiten och här kommer då en outfit of the day. Jag hade otrolig otur (?) när jag skulle fota, första gången jag gick ut så hade jag stativet, fjärrutlösaren och nycklarna med mig. Hm, vad saknas? Jo, kameran! Så jag fick gå in och hämta den. När jag sen gick ut igen så glömde jag istället fjärrutlösaren… jag vet inte riktigt vad som pågår, men jag är så trött hela tiden. Och hur mycket jag än vilar så är jag ändå trött.

Jag är så irriterad och tänder till på någon sekund när något inte går som jag tänkt, är otroligt glömsk och även fast Elvanse (ADHD medicin) hjälper min koncentration så är den sämre än vanligt. Såhär har det varit sen slutet på maj. Har snart en telefontid med min psykolog, hon kanske kan hjälpa mig att nysta i det lite.

Plus Size Goth Summer Outfit

Vad jag har på mig

Fishnettopp: eBay (liknande)
Klänning: H&M (liknande)
Skor: Scorett
Bälte: ASOS Curve
Solglasögon: eBay (liknande)

Dasia Lupin BallerinaFishnet TopH&M Kort Trikåklänning
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.