Plus Size Goth Summer Outfit

Outfit of The Day: Desire or disease

av Jenny Elisabeth
17 visningar
Plus Size Goth Summer Outfit

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Hade något annat än pyjamas på mig i helgen, så jag fotade outfiten och här kommer då en outfit of the day. Jag hade otrolig otur (?) när jag skulle fota, första gången jag gick ut så hade jag stativet, fjärrutlösaren och nycklarna med mig. Hm, vad saknas? Jo, kameran! Så jag fick gå in och hämta den. När jag sen gick ut igen så glömde jag istället fjärrutlösaren… jag vet inte riktigt vad som pågår, men jag är så trött hela tiden. Och hur mycket jag än vilar så är jag ändå trött.

Jag är så irriterad och tänder till på någon sekund när något inte går som jag tänkt, är otroligt glömsk och även fast Elvanse (ADHD medicin) hjälper min koncentration så är den sämre än vanligt. Såhär har det varit sen slutet på maj. Har snart en telefontid med min psykolog, hon kanske kan hjälpa mig att nysta i det lite.

Plus Size Goth Summer Outfit

Vad jag har på mig

Fishnettopp: eBay (liknande)
Klänning: H&M (liknande)
Skor: Scorett
Bälte: ASOS Curve
Solglasögon: eBay (liknande)

Dasia Lupin BallerinaFishnet TopH&M Kort Trikåklänning

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer