#Söndagsmasken: Milk Makeup Melatonin Overnight Lip Mask

Milk Makeup Melatonin Overnight Lip Mask

När jag såg att Milk Makeup skulle släppa en läppmask så började jag räkna ner dagarna tills den skulle komma till svenska Sephora. Såklart är det onödigt att räkna för det kan ta en oändligt lång tid innan nya releaser kommer till Sverige. Se bara på KVD Vegan Beautys nya Shake Primer som vi här i norr får testa först 2021.

Milk Makeup släppte två produkter med bland annat melatonin bland ingredienserna, ett serum som kommer i deras ikoniska stick och så denna läppmask. Melatonin Overnight Lip Mask utlovar att man ska kunna sova sig till mjukare läppar, den är formulerad med persiskt silkesträdextrakt, hyaluronsyra och melatonin. Förutom det innehåller den också lavendel och kamomillextrakt som ska lugna.

Milk Makeup Melatonin Overnight Lip Mask

Det som märks direkt med läppmasken är att den doftar lite lavendel, men jag tycker inte det är en för stark doft. Doften känns av lite när masken är på läpparna, mest troligt för att det är så nära näsan. Läppmasken har ingen smak.

Till konsistensen är det ett tjockare balsam, men långt ifrån kletigt. Masken känns skön på läpparna och ger en glossig finish till läpparna. Jag har sett att några kommenterat att masken har försvunnit när dom vaknar på läpparna och därmed inte upplever att läpparna är mjukare eller återfuktade. Jag upplevde att masken var kvar på läpparna när jag vaknade morgonen därpå, läpparna såg inte (som utlovat) plumpade ut dock. Men jag tycker dom kändes mer lena än vanligt.

Milk Makeup Melatonin Overnight Lip Mask

Något värt att nämna är att en vän på Instagram, Skinfo, informerade mig om att en hel del personer fått en konstig reaktion på Melatonin Overnight Lip Mask, där dom kände sig dåsiga och sedan kräkts efter att ha använt läppmasken. Jag har använt melatonin i tablettform av och till i flera år, men lokal melatonin har jag ingen erfarenhet av. Men jag har inte märkt av någon dåsighet eller illamående.

Jag gillade Melatonin Overnight Lip Mask, jag är något galen i läppbalsam och hade inga problem med att betala 250 SEK för det.

Milk Makeup testar inte på djur och deras produkter är veganska, vill du shoppa Melatonin Overnight Lip Mask så finns den på Sephora.

  • 8.1/10
    Effekt - 8.1/10
  • 6.7/10
    Förpackning - 6.7/10
  • 6.6/10
    Pris - 6.6/10
7.1/10

Milk Makeup Melatonin Overnight Lip Mask

Milk Makeup testar inte på djur och deras produkter är veganska, vill du shoppa Melatonin Overnight Lip Mask så finns den på Sephora.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?