YesStyle Rabattkod

Jag har en rabattkod för YesStyle!

av Jenny Elisabeth
21 views
YesStyle Rabattkod

Jag har fått en rabattkod för YesStyle! Det är en webbshop med fokus på “premium brands across Asia”. I sortimentet finns skönhet, kläder, accessoarer och till och med husdjurstillbehör! Jag har handlat från YesStyle flera gånger, och du blir nog inte förvånad när jag säger att jag fokuserat på k- och j-beauty! Jag väntar faktiskt på en beställning med lite hudvård just nu, en produkt var inte i lager så leveranstiden var lite längre.

För det mesta har jag fått mitt paket inom 1½ vecka, just nu iom covid-19 så rekommenderar YesStyle att man väljer “expedited shipping”, det är dyrare, levereras med DHL men ska vara ett säkert alternativ i dessa tider. Detta för att du som kund ska kunna vara säker på att du får din beställning “in a more reliable and timely manner”.

Min rabattkod är: JENELI86
Min rabattlänk: JENELI86

Med rabattkoden JENELI86 får du som ny kund 5% rabatt om du fyller i koden vid köp, är du en återkommande kund får du 2% rabatt med koden.

Om du istället använder rabattlänken så får du som ny kund 10% rabatt, och är du en återkommande kund får du 4% rabatt på ditt köp.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer