Tag: The Makeup Lookbook

av Jenny Elisabeth
10 views
Image by Karolina Grabowska from Pixabay

En tag är kul när man behöver få fart på tanken igen, “The Makeup Lookbook Tag” är skapad av YouTubern Melissa Gold och består av 10 frågor där du får plocka fram gamla looks du gjort från arkivet.

Makeup Lookbook Tag

Makeup look F'n Black

1a. En look med din favoritfärg
– Jag må vara tråkig, och mest troligt förutsägbar. Men min favoritfärg är svart. Den här looken gjorde jag förra året och jag gillar den verkligen!

Makeup Look Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

1b. En look med din favoritkombo av färger
– Rött och rosa är mina favoriter för ögonskugga, jag har även börjat gilla gult och orange men det finns, ännu, inget som slår rött och rosa!

Makeup look Starry eyes

2. Din go-to ögonmakeup
– Min go-to look inkluderar oftast inte någon ögonmakeup, inte ögonskugga i alla fall. Jag kanske slänger på lite av bronzern jag använder på ögonlocken, använder inte alltid mascara heller… I’m boring. I know.

MOTD: Chunky Candy

3. En look utanför din comfort zone
– Det finns egentligen ingen färg som jag numera känner är utanför min comfort zone, däremot något jag inte känner mig bekväm med är glitter. Jag gillar hur det ser ut, ljusglimtarna som blir på foton och texturen. Men… eh, nja. Inte för mig.

Stargazer Neon Eyeliner

4. Ovanlig makeupteknik
– Ett försök till en grafisk eyeliner, inte särskilt ovanlig men inget jag gjort mycket direkt.

A modern black wedding dress
Bild: Weddingomania

5. Brudmakeup
– Har aldrig tänkt på hur jag vill vara sminkad när jag gifter mig, förrän nu. Jag har lånat en bild från Weddingomania, jag ser framför mig mörka läppar och att all annan makeup ska vara nedtonad. Det måste inte vara svarta läppar, det kan vara mörkt röda också.

Makeup look Unknown

6. Din favoritlook of all time
– Rosa ögonskugga, svarta läppar, fräknar. Yum! Och glow! Glöm inte glowet.

7. Din värsta makeup look
– Den här looken är den första jag publicerade här på bloggen, det var 2016 och jag hoppats att jag lärt mig något på vägen! Makeupen är inte ful egentligen, det är mer jag som ser att det och det hade kunnat göras annorlunda.

Makeup Look Natasha Denona Sunrise Palette

8. Dyraste looken
– Jag hade svårt att räkna ut vilken makeup look som var dyrast, men jag skulle gissa på att denna look är det iom att jag använt en palett från Natasha Denona.

Simple Goth Makeup

9. Billigaste looken
– Jag tror att detta är den billigaste looken jag gjort, få produkter och har använt samma produkt till flera saker.

Makeup look Beetlejuice

10. En look inspirerad av någon annan
– Räknas Beetlejuice som inspirationskälla? Hittade inget annat i arkivet som jag har källa på.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer