Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask

#Söndagsmasken: Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask

av Jenny Elisabeth
43 views
Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKO

Indy Beauty är ett märke jag testat nästan allt från, jag fick ett pressutskick i samband med deras första lansering. Mitt första intryck då var att det var bra produkter, men doften (något som normalt inte stör mig) var för mycket. Den var söt, sliskig och påminde om godis. Efter några månader insåg jag att jag inte kunde fortsätta att använda alla produkter och decluttrade dem, jag sparade dock fukt- och lermasken samt oljan.

Fråga mig inte när det var, kanske någon gång i våras, men Indy Beauty släppte två produkter med mer aktiva ingredienser och som också är parfymfria! Dom var slutsålda länge och jag försökte få tag på dom, till slut hittade jag dem och har använt deras spot treatment ett tag och nu har jag även testat 3 in 1 Exfoliating Facial Mask. En trippelexfolierande mask som du ska låta verka i endast 1 minut!

Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask

Om du inte har koll på Indy Beauty så är det Therese Lindgrens märke, Indy Beauty har ett 100% veganskt sortiment av makeup, hudvård och hårvård.

Masken är ljust lila till färgen, nästan lite genomskinlig och Indy Beautys två mer “avancerade” produkter har ingen doft. 3 in 1 Exfoliating Facial Mask innehåller AHA, BHA samt enzymer från granatäpple och korn från silica. Extraktet från rosa pomelo hjälper till att avlägsna döda hudceller och främjar hudens cellförnyelse.

Kornen av silica är väldigt små och fina, dom river inte i huden och exfolierar huden tillsammans med syrorna och enzymerna.

Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask
Före masken
Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask
Med mask
Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask
Efter masken

Innan masken har jag rengjort huden (double cleanse) från smink och SPF. Indy Beauty rekommenderar att man gör denna mask på kvällen pga de aktiva ingredienserna, samt att man kompletterar med SPF dagen därefter. Som du ser syns knappt masken när den är på huden, och som jag skrev tidigare är kornen väldigt fina och känns inte riviga.

Du behöver bara låta den här masken verka i 1 minut, och det gillar jag. Många är försiktiga med syror under sommaren då syror kan göra din hud än mer solkänslig, jag är inte utbildad men följer folk som är utbildade. Många anser att det går bra att fortsätta använda syror under sommaren bara du kommer ihåg SPF! Då jag inte är utbildad rekommenderar inte jag något utan du får avgöra själv vad som blir bra för dig.

Effekten av 3 in 1 Exfoliating Facial Mask är en exfolierad, len och smidig hud. Jag tycker att jag får lite mer glow i huden (och vem vill inte ha det?) och huden känns återfuktad.

Det rekommenderas att använda masken en gång i veckan, jag ska vara ärlig och säga att vissa veckor har jag använt den två gånger. Det är en mycket trevlig mask som jag gillar effekten av. Jag upplever inget pirr i huden av masken, men om du är känslig eller inte så van vid syror kanske du gör det.

Indy Beauty 3 in 1 Exfoliating Facial Mask

Indy Beauty testar inte på djur och har ett 100% veganskt sortiment. 3 in 1 Exfoliating Facial Mask kommer i en tub på 75 ml och kostar 219 SEK. Du hittar Indy Beauty på olika Apotek samt på en de webbshoppar.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer