Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

#Söndagsmasken: Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

av Jenny Elisabeth
25 views
Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

Ida Warg Haircare är en ny bekantskap för mig, på jakt efter ett schampo som mitt hår gillar som är cruelty-free, och även veganskt, snubblade jag över Idas hårvård. Okej, jag kände redan till hennes märke men hade hittills bara provat ett torrchampo. Ida Warg Haircare är, enligt egen utsago “noga utvecklat och producerat av en av Sveriges marknadsledande tillverkare av professionell hårvård“.

Samtliga produkter är tillverkade i Sverige, innehåller inte parabener, silikoner eller sulfater och är cruelty-free och veganska. Det finns 5 olika serier med schampo, balsam och vårdande produkter. Alla 5 serier har olika funktioner och dofter.

Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

I moisturising-serien finns ett schampo, ett balsam, en inpackning och ett serum. Produkterna är extra fuktgivande, innehåller kokosolja och ska verka mjukgörande på ett grovt, torrt och glanslöst hår.

Inpackningen är intensivt fuktgivande och är boostad med passionfruktsolja och Sodium PCA som ger maximal återfuktning till håret, inifrån och ut samt sheasmör som mjukgör ett skadat hår. Intensive Moisturising Mask doftar av fudge, karamell och vanilj.

Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

Mitt hår är tjockt, självlockigt och färgat. I en hårvårdsprodukt söker jag just återfuktning och något som mjukgör. Jag är inte brydd om att få fram mina lockar, jag använder min plattång väldigt flitigt. Jag gillar doften på inpackningen, den sitter kvar i håret ett tag (än mer för mig när jag använder Ida Wargs schampo och balsam också). Jag har länge använt Maria Nila True Soft till mitt hår, men för några veckor sen började jag söka ett alternativ för mitt hår blev helt annorlunda efter en tvätt, istället för att bli lent och mjukt så kändes det strävt och plattången funkade inte alls? Mitt hår är klippt för en månad sen ungefär, och frisören sa att det var i bra skick så idk.

I alla fall, jag tycker att den här inpackningen är lätt värd pengarna om du har hårtypen som den ska vara bra för. Mitt hår kändes lent och mjukt och jag är väldigt nöjd.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Passiflora Edulis Seed Oil, Sodium PCA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Parfum

Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

Ida Warg Haircare testar inte på djur och deras produkter är veganska. Intense Moisture Hair Mask finns att köpa bl a. på KICKS och kostar 179 SEK för 300ml.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

kalasbyxor (@kalas_byxor) 16 augusti 2020 - 09:44

tack för tipset! ska kolla in inpackningen. har en från Balmain men gillar inte doften så jag letar efter något nytt.

svara
Jenny 16 augusti 2020 - 17:52

Varsågod! Den här doftar väldigt gott i min näsa iaf, hoppas du tycker om den om du testar!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer