IsaDora Lash Energy Treatment Mascara

Jenny testar: IsaDora Lash Energy Treatment Mascara

av Jenny Elisabeth
95 views
IsaDora Lash Energy Treatment Mascara

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Jag blev nyfiken på IsaDora Lash Energy Treatment Mascara för ett tag sen, men har helt enkelt inte kommit så långt som till att klicka på “köp” förrän nu när jag behövde en ny mascara. Jag köpte både den transparenta och den svarta och hade en idé om att använda den transparenta som en primer. Alternativt så som det är tänkt, ensam för lyster och en “dina fransar fast bättre”-look, som IsaDora själva säger.

Lash Energy kombinerar en mascara med ett vårdande serum som ger volym och näring. Borsten är mjuk och fångar enkelt upp dina fransar och ger definition, lyfter och separerar stråna. Formulan innehåller en unik blandning av algextrakt som har en stimulerande effekt som ökar blodcirkulationen i fransarnas rötter för att ge plats åt friska och starka fransar.

Marina algextrakt – har stimulerande och renande egenskaper som stöttar mikrocirkulationen och cellförnyelsen.
Vegetabiliska extrakt – naturliga och omsorgsfulla ingredienser som skyddar dina fransar från yttre påfrestning. Håller också fransarna friska.

IsaDora Lash Energy Treatment Mascara
IsaDora Lash Energy Treatment Mascara Clear & Black
IsaDora Lash Energy Treatment Mascara Brush

Det finns alltså två varianter av IsaDora Lash Energy, en svart och en transparent. Förutom att använda den transparenta som en mascara kan du använda den som en behandling över natten för att ge fransarna en boost. Borsten på IsaDora Lash Energy är mjuk och har korta piggar i gummi. Jag brukar inte tycka om mascaror med denna typ av borste, jag gillar borststrån. Eller om piggarna är lite längre.

Jag har länge använt fransserum, XLash och nu senast Medik8 Full Lash & Brow. För tillfället är fransarna i ett kortare stadie och håller på att växa till sig igen. Jag har väl en hyfsad mängd fransar, och längden kommer tillbaka så småningom, den här mascaran fick mig att inse att jag kanske har lite glesa fransar dock, och jag tyckte inte att borsten separerade fransarna så bra, i alla fall inte med den transparenta formulan.

På bilden till vänster har jag applicerat den transparenta mascaran, det är en extremt blöt formula och även om jag tycker det blev lite volym så tycker jag inte om hur det ser ut, fransarna är ihop klumpade i tipparna – ingen separation.

Den svarta mascaran har inte en lika blöt formula men den är fortfarande blöt. Jag tror inte att det är en optimal borste för mina fransar, men den svarta mascaran ser i alla fall bättre ut applicerad än vad den transparenta gör.

IsaDora Lash Energy Treatment Mascara – BlackIsaDora Lash Energy Treatment Mascara – Clear

IsaDora testar inte på djur och har veganska produkter i sitt sortiment, vad jag kan se innehåller den svarta Lash Energy Treatment bivax. IsaDora Lash Energy Treatment Mascara kostar 189 SEK/st och finns t ex. på KICKS.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer