Glossgods x Sara Songbird Them Palette

Glossgods x Sara Songbird Them Palette

av Jenny Elisabeth
91 views
Glossgods x Sara Songbird Them Palette

Glossgods x Sara Songbird Them Palette

Det här är en collab i min smak, tillsammans med Glossgods har Sara Songbird (fd (?) YouTuber) skapat en palett som inte bara är färgglad utan den har också en bonus – 10% av vinsten kommer doneras till TRANSAMMANS som är en svensk stiftelse som arbetar för att utbilda människor i transgenderfrågor. Mycket fint initiativ om du frågar mig!

Them är en 9 pan-ögonskuggpalett och innehåller intensiva och superpigmenterade ögonskuggor, alla färger är valda med kärlek av Sara. Enligt Glossgods är skuggorna lätta att blenda och passar alla hudfärger.

Glossgods x Sara Songbird Them Palette

Palettens förpackning är rosa och tonas ut i blått, på baksidan står en dedikation från Sara samt skuggornas namn och en lista över ingredienserna.

Saras dedikation:

“Jag vill dedikera denna palett till dig som varje dag står upp för din rätt att få vara den du är, oavsett identitet eller sexuell läggning. Varje färg är namngiven efter HBTQ-personer som jag inspireras av, ser upp till och som har hjälpt mig att bli en bättre människa och den jag är idag.”
Sara ‘Songbird’ Linderholm

Glossgods x Sara Songbird Them Palette
Glossgods x Sara Songbird Them Palette

Vid första anblicken så dras mina ögon till den ljusgröna skuggan till vänster, men den där neonrosa ser omnomnomnom ut. Jag gillar inte när paletter kommer utan namnen på skuggorna i själva paletten, jag glömmer bort från gång till gång från vilket håll man ska läsa från på förpackningen för att lista ut vilken skugga som är vilken. Ett i-landsproblem helt klart. Men en bekvämlighetsfråga också.

Glossgods x Sara Songbird Them Palette Swatches

När jag fotade swatches av THEM så insåg jag att jag måste hitta ett bättre system för att fota swatches. Bilderna blev något suddiga för jag hade en dag där mina händer darrade mer än vanligt, tyvärr. Det här är den bästa bilden som jag lyckades med, så… håll till godo.

Skuggorna kändes väldigt mjuka, och dom är definitivt pigmenterade till tusen. Det ska bli intressant att se vad jag tycker om dom när jag ska applicera dom på ögonen för jag är inte ett proffs på ögonskugga och brukar gilla när skuggor är lite mindre pigmenterade så att man lättare kan bygga upp dom. Men jag återkommer till vad jag tyckte om skuggorna i inlägget om den första looken jag gjorde med THEM.

THEM Palette finns fortfarande i lager hos Glossgods och den kostar 299 SEK. Glossgods är cruelty-free och jag är ganska säker på att deras produkter även är veganska.

0 kommentarer
3

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer