Lush Adventskalender 2020

Nu börjar säsongen för adventskalendrar – Lush först ut

av Jenny Elisabeth
40 views
Lush Adventskalender 2020

Nu börjar säsongen för adventskalendrar – Lush först ut

Igår var jag inbjuden till ett digitalt event med Lush där årets adventskalender skulle visas upp. Tycker det är väldigt klokt att ha ett digitalt event i dessa tider, men skulle tro att eftersom det var Suzie Hackney, Lush Creative Director som höll i det så var det nog också enklare med digitalt.

Lush Advetskalender 2020

Årets adventskalender är förpackad i en återanvändbar och handgjord låda, tillverkad av 100% återvunnet material. Alla adventskalendrar från Lush innehåller 24 veganska produkter att upptäcka och använda varje dag fram till juldagen. I denna kalender finns 6 favoriter från forna jular och 3 helt nya produkter som kommer säljas exklusivt i paket.

Lush Adventskalender 2020
Lush Adventskalender 2020

Lådan är något av det finaste jag sett, alla färger och mönster. Vissa skulle nog beskriva den som “skrikig”, men jag tycker den är häftig.

Lush-paketteamet strävar alltid efter att introducera de mest miljövänliga materialen
Lush lägger lika mycket tanke på sina förpackningar till presenterna och vart dom kommer ifrån som de gör på ingredienserna till produkterna.

Väskan till årets adventskalender är handgjord i Storbritannien av 100% återvunnen kartong. Den innehåller också band som tillverkats av 100% återvunna dryckesflaskor.

Inspirerad av den magiska förnimmelsen från en trädgård under nattetid, Lush Adventskalender eleganta artwork är skapad av London-baserade designern, Sally Kelly. Sally har sedan innan designat paket för Lush, allt hon lägger händerna på kännetecknas av hennes fritt flödande linjearbete, utsökt färgkänsla och ett öga för detaljer.
Lush

Lush Adventskalender 2020

Vad finns i Lush adventskalender 2020?

I pressreleasen finns det en lista över produkter som finns i adventskalendern. Personligen tycker jag det är tråkigt att veta i förväg, ja, alltså jag vill ju veta om produkterna är cruelty-free eller veganska – men detta är ju Lush så då är det inte ett problem. Men jag ska ändå klistra in listan för dig som är nyfiken.

Candy Cane badskum, Christmas Eve badskum, Bombardino badbomb – Retro Satsumo Santa badbomb, Abombinaball badbomb, Ponche duschgelé, Salt and Peppermint Bark, Dream Cream body lotion, Sakura body lotion, Coconut Snow body lotion, Orange duschskrubb, Celebrate body Milk, Yog Nog duschgelé, Sleepy duschgelé, Candy Cane läppskrubb, Shooting Stars tvål, Golden Pear tvål, Kinky Boots badskum, Sleepy badskum, Twilight badbomb, Golden Wonder badbomb, I want a Hippo badbomb, Snow Fairy schampokaka, Fresh As parfym
Lush

Den 27 augusti kommer man att kunna förbeställa den limiterade adventskalendern (2399 kr). Förbeställningen kommer endast att finnas tillgänglig online från Lush-hemsida och beställningarna skickas i november.

0 kommentarer
1

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer