K-Beauty haul från YesStyle: Neogen, Klairs, I’m From

av Jenny Elisabeth
65 views
YesStyle Neogen Ferment Essence dear, Klairs Daily Skin Hydrating Water dear, Klairs Fundamental Water Gel Cream I'm From Mugwort Essence

För några veckor sen gjorde jag ett köp på YesStyle på ett par produkter jag velat testa. Blir du förvånad om jag säger att det bara är hudvård? Nä, tänkte väl det. YesStyle har mer än bara hudvård, men det är min favoritkategori. Jag har upptäckt essenser, en essens är inte en toner och dom är väldigt populära i Korea. En essens är lätt och vattnig och har en kraftfull och koncentrerad formula. Jag använder en essens för extra återfuktning samt för att jobba på min hudton.

YesStyle Neogen Ferment Essence dear, Klairs Daily Skin Hydrating Water dear, Klairs Fundamental Water Gel Cream I'm From Mugwort Essence

I REKLAMSAMARBETE MED YESSTYLE

K-Beauty haul från YesStyle

Neogen Real Ferment Micro Essence

Fermenterade ingredienser är kända för sin anti-age effekt samt att dom hjälper till att plumpa huden, huden har också lätt för att absorbera dem. I Neogens essens finns det mer än 93% fermenterade, naturliga ingredienser så som bifida ferment lysate och saccharomyces ferment filtrate.

Real Ferment Micro Essence återfuktar huden på djupet och innehåller också niacinamid extrakt från ris och juice från björk som ljusar upp hudtonen och ger glow.

Köps på YesStyle, 361 SEK.

dear, Klairs Daily Skin Hydrating Water

En toner med vattenliknande konsistens utan viskositet. Innehåller 45% vatten från grönt te, Calendula extrakt och kokosnötspalm. Tillsammans ger ingredienserna en lugnande effekt till huden samt att din hud får återfuktning på djupet.

Köps på YesStyle, 344 SEK.

dear, Klairs Fundamental Water Gel Cream

Fundamental Water Gel Cream har en gel konsistens, känns som vatten på huden och lite svalkande. Innehåller Jeju Green Tea Water och panthenol som mjukgör och återfuktar.

Köps på YesStyle, 257 SEK.

I’m From Mugwort Essence

En lugnande essens gjord på extrakt från Mugwort (Gråbo). En uppfriskande formula som absorberas av huden och lugnar en känslig hud och mjukgör.

Köps på YesStyle, 455 SEK.


Om du tänkt handla från YesStyle, så använd gärna min rabattkod JENELI86 för lite rabatt.

PS. Så vitt jag vet blir det ingen tull från YesStyle, mina paket har alltid skickats från ett lager i Birmingham. YesStyle har dock en policy om att återbetala “customs and fees” för ordrar under $1000.

4 kommentarer
1

Du kanske tycker om

4 kommentarer

kalasbyxor (@kalas_byxor) 22 augusti 2020 - 11:09

Åker man på tull från yesstyle?

svara
Jenny 22 augusti 2020 - 11:32

Nej, mina paket har alltid skickats från ett lager i Birmingham 🙂 Det kan ju bli annat med tull efter att Brexit är klart dock.

svara
kalasbyxor (@kalas_byxor) 26 augusti 2020 - 11:49

Jag tackar så mycket för svar! Då får man kika på det 😀

svara
Jenny Elisabeth 26 augusti 2020 - 11:50

Happy to help! ☺️

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer