Livet

Är du alternativ och tjockis? Då har jag en grupp för dig

Är du alternativ? Är du tjock? Då har jag en grupp för dig. Jag och en vän startade en Facebook-grupp för några veckor sen för alternativa tjockisar, och gruppen heter just Alternativa Tjockisar Fat Bats Club! Det är en separatistisk grupp för kvinnor och icke-binära, en plats där vi fritt kan diskutera livet som alternativ tjockis och dela outfits, favoritmärken och annat.

Vi har satt en gräns för tjockis vid storlek 46 och uppåt. Det är svårt att bedöma sånt men vi behövde någon sorts gräns.

Om du vill gå med så finns gruppen här: Fat Bats Club

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.