Outfit of The Day: Plant mum

av Jenny Elisabeth
Outfit of The Day Plus Size Goth

Min monstera ville vara med i bilden, jag sa inte nej för det är inte en sån plant mum jag är. Idag när jag skriver inlägget, är inte säker på när jag kommer publicera det, så är det den 22/8 och jag är på oförskämt bra humör. Och det är på grund av E ♥ Idag frågade hon chans på mig, jag fick en bild på messenger där hon ritat ett hjärta och skrivit “får jag chans på dig?” och under hjärtat var det rutor med “ja”, “nej” och “kanske”. Det är nog onödigt att säga att jag bockade för “ja” snabbare än jag egentligen kunde lista ut hur man redigerar en bild i messenger!

E ♥ bor i Göteborg, så det är en timme mellan oss. Hade gärna haft henne här idag när vi blev flickvän och flickvän… men hon kommer på lördag. För till skillnad från mig har hon ett jobb, ett betalande jobb iaf. Min blogg/insta är ju lite som mitt jobb (i alla fall tidsmässigt), men jag har inte tjänat så mycket på det än.

Men nu kikar vi på dagens outfit!

Vad jag har på mig

T-shirt: Vero Moda Curve
Jeggings: Missguided Plus

Shoppa inlägget

Vero Moda Curve VMFORTUNA T-shirtMissguided Plus Ring Zip Outlaw Jeggings
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer