Mode

Plant mum

Outfit of The Day Plus Size Goth

Min monstera ville vara med i bilden, jag sa inte nej för det är inte en sån plant mum jag är. Idag när jag skriver inlägget, är inte säker på när jag kommer publicera det, så är det den 22/8 och jag är på oförskämt bra humör. Och det är på grund av E ♥ Idag frågade hon chans på mig, jag fick en bild på messenger där hon ritat ett hjärta och skrivit “får jag chans på dig?” och under hjärtat var det rutor med “ja”, “nej” och “kanske”. Det är nog onödigt att säga att jag bockade för “ja” snabbare än jag egentligen kunde lista ut hur man redigerar en bild i messenger!

E ♥ bor i Göteborg, så det är en timme mellan oss. Hade gärna haft henne här idag när vi blev flickvän och flickvän… men hon kommer på lördag. För till skillnad från mig har hon ett jobb, ett betalande jobb iaf. Min blogg/insta är ju lite som mitt jobb (i alla fall tidsmässigt), men jag har inte tjänat så mycket på det än.

Men nu kikar vi på dagens outfit!

Vad jag har på mig

T-shirt: Vero Moda Curve
Jeggings: Missguided Plus

Shoppa inlägget

Vero Moda Curve VMFORTUNA T-shirtMissguided Plus Ring Zip Outlaw Jeggings
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.