The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt

Jenny gillar: The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt

av Jenny Elisabeth
15 views
The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt

The Body Shop Zesty Lemon – Summer 2020 Special Edition

Varje sommar släpper The Body Shop en special edition kollektion av produkter med dofter som tyvärr inte kommer stanna kvar länge i sortimentet. Produkterna görs i begränsad upplaga och finns online och i The Body Shops butiker under sommaren.

I år är kollektionerna Cool Cucumber och Zesty Lemon, jag föll pladask för Zesty Lemon och försökte/försöker få tag på produkterna, hittills har jag lagt vantarna på Zesty Lemon Body Yogurt! Och jag ääääälskar Body Yogurts!

The Body Shop Limited Edition Collection 2020 – Cool Cucumber & Zesty Lemon

Frukterna, alltså gurka och citron, som använts för att tillverka dessa produkter är såna som inte höll måttet och inte kunde säljas i livsmedelsaffärer. Krokiga gurkor och knöliga citroner till exempel. Nu kom de till användning och matsvinnet minskas.

Cool Cucumber

Shower Gel 250ml, 70 SEK
Body Yogurt 200ml, 145 SEK
Body Butter 200ml, 185 SEK
Hand Cream 30ml, 50 SEK

Zesty Lemon

Shower Gel 250ml, 70 SEK
Body Scrub 250ml, 195 SEK
Body Yogurt 200ml, 145 SEK

The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt
The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt Limited Edition Summer 2020

Jag har iaf fått tag på den produkt jag var mest intresserad av, Zesty Lemon Body Yogurt. The Body Shops Body Yogurts har varit en av mina favoritprodukter länge, och jag har testat flera stycken.

Jag föredrar att använda mina body yogurts efter duschen, den absorberas snabbt och med doften från Zesty Lemon som inte är en sötsliskig citron utan en syrlig och uppfriskande doft, så känns det väldigt uppfräschande. I denna body yogurt finns extrakt från knöliga citroner och ekologisk mandelmjölk (Community Fair Trade från Spanien) som ger 48 timmars återfuktning.

INCI: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethiconol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Limonene, Citral, Sodium Hyaluronate, Citrus Limon Fruit Extract/Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Linalool, Citric Acid, Geraniol, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6

The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt

Varför jag gillar body yogurts så mycket är för att dom sjunker in så snabbt i huden, efter duschen smörjer jag in mig och kan klä på mig (läs: ta på myskläder) någon minut senare. Body Yogurts är inte så mycket mjukgörande som återfuktande, huden känns len efteråt och doften på Zesty Lemon Body Yogurt är min favorit, synd att jag inte kan få tag på fler!

Vad jag kan se, och Googla fram, ska Zesty Lemon Body Yogurt vara vegansk, och The Body Shop testar inte på djur!

The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt

Nu är jag sent ute med detta inlägg, men har du tur kan du haffa någon av produkterna online eller i butik. Body Yogurt kommer i andra dofter än Zesty Lemon också, British Rose och Mango är två andra favoriter.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer