Musik

En musiklista

Jag hittade den här musiklistan i en grupp jag är med i på FB, det är en grupp för alternativa kvinnor så om du känner att du platsar i gruppen så heter den Alternative Chicks Sweden! Det är en underbar grupp, och den är snart uppe i 1.000 medlemmar.

BAND I HATE: Marilyn Manson
BAND I THINK IS OVERRATED: Ghost
BAND I THINK IS UNDERAPPRECIATED: Cinema Strange
BAND I LOVE: Lebanon Hanover
BANDS I CAN LISTEN TO OVER AND OVER AGAIN: Bauhaus
BAND THAT MADE ME FALL IN LOVE WITH MUSIC: Specimen
BAND THAT CHANGED MY LIFE: The Sisters of Mercy
BAND THAT SURPRISED ME: The Kentucky Vampires
GUILTY PLEASURE: Hayley Kiyoko
BAND I SHOULD HAVE SEEN BY NOW: The Cure
GREAT BAND TO SEE LIVE: VNV Nation
1ST BAND YOU SAW IN CONCERT: In Flames och Sonata Arctica (var på samma festival)
BEST LOCAL BAND: Spark!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.