Indy Beauty

Nya kompisar från Indy Beauty för kropp och hår

av Jenny Elisabeth
16 views
Indy Beauty

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKO

Indy Beauty

I mars 2018 fick jag testa Indy Beautys ansiktsvård, Indy Beauty är alltså Therese Lindgrens skönhetsmärke. Therese är en YouTuber för den som inte är insatt, jag har för mig att hon är den, eller en av de, största svenska YouTubers här i Sverige. När Indy Beauty lanserades var det en rivstart, jag minns inte vad sortimentet bestod av då men nu, två år senare så finns det ansiktsvård, kroppsvård, hårvård och smink. Indy Beauty är certifierade av Djurens Rätt.

Nu har jag fått hemskickat ett par hårvårds- och kroppsvårdsprodukter. Nämligen: Caring & Cleaning Shower Gel, Smooth Body Lotion, Intensive 48h Protection Deodorant, Care and Protect Repair Shampoo, Care and Protect Repair Conditioner och Rich Repair Hair Treatment.

Indy Beauty Smooth Body Lotion Caring and Cleaning Shower Gel

Smooth Body Lotion, 149 SEK/400ml

Smooth Body Lotion är en väldigt lätt men återfuktande body lotion, jag var lite nervös att den söta godisdoften som Indy Beauty har i allt skulle vara påträngande. Men det tyckte jag inte alls att den var, jag märkte den knappt! Body lotionen kommer i en flarra på 400ml och det bästa av allt, den har en freaking pump! Ursäkta mitt utbrott, jag föredrar bara förpackningar med pump.

INGREDIENSER
Extrakt från näckrosblomma: Har en återfuktande, uppfräschande och sammandragande effekt på huden, samt lugnande och antioxidativa egenskaper.
Extrakt från vit pion: Skyddar huden samt ger lyster och en jämn hudton. Har lugnande och antioxidativa egenskaper.
Sheaolja: Förbättrar hudens återfuktning och barriär och har en mjukgörande effekt.

Aqua, Propylene Glycol, Urea, Butyrospermum Parkii Oil, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Nymphaea Alba Flower Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Lactate, Allantoin, Lactic Acid, Parfum

Smooth Body Lotion finns att köpa hos Lyko.

Caring and Cleaning Shower Gel, 129 SEK/400ml

Den här duschgelen beskrivs som att den ska vara fuktbevarande som “ger kärlek till din kropp“. Med extrakt från näckros som lugnar och friskar upp, innehåller också antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

Det var samma visa här, jag var rädd för doften. Jag är ledsen Indy Beauty, men jag börjar bli gammal och är en av de kvinnor som inte vill ha godissöta dofter i mina produkter. Men! Men, här får ni cred igen för doften är mildare i kroppsprodukterna än vad den är i ansiktsprodukterna. Och så pumpflaska igen, yes! En annan sak jag gillar är att flaskan är genomskinlig så man ser hur mycket produkt man har kvar.

INGREDIENSER
Extrakt från näckrosblomma: Har en återfuktande, uppfräschande och sammandragande effekt på huden, samt lugnande och antioxidativa egenskaper.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Nymphaea Alba Flower Extract, Betaine, Butylene Glycol, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Caring and Cleaning Shower Gel finns att köpa på Lyko.

Indy Beauty Care And Protect Repair Shampoo Care And Protect Repair Conditioner Rich Hair Treatment

Care and Protect Repair Shampoo, 149 SEK/250ml

Jag har inte hunnit testa hårvårdsprodukterna från Indy Beauty än, men inkluderar dem i detta blandade inlägg.

Care and Protect Repair Shampoo är som det låter, ett återfuktande och reparerande schampo. Indy Beautys schampon rengör håret skonsamt och innehåller veganskt keratin som reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur. Schampot innehåller också havreextrakt som skyddar och återställer hårets naturliga vitalitet.

För ett friskt, hälsosamt hår utan frizz. Även milt mot hårbotten och funkar bra att använda om du har färgat hår.

INGREDIENSER
Veganskt keratin: Reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur.
Havreextrakt: Skyddar och återställer hårets naturliga vitalitet.
Vegetabiliska oljor: Gör håret mjukt, glänsande och lättkammat.
Polymerer: Skyddar mot dagligt hårslitage.

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Laureth-4, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Vegetable Protein, Citric Acid, Polyquaternium-7, Avena Sativa Kernel Extract, Formic Acid, Sorbic Acid

Care and Protect Repair Shampoo finns att köpa på Lyko.

Care and Protect Repair Conditioner, 149 SEK/250ml

Precis som med Care and Protect Repair Shampoo så är balsamet återfuktande och reparerande och reder ut håret. Innehåller veganskt keratin som reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur. De vegetabiliska oljorna i balsamet gör håret mjukt, glänsande och lätt att reda ur.

INGREDIENSER
Veganskt keratin: Reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur.
Havreextrakt: Skyddar och återställer hårets naturliga vitalitet.
Vegetabiliska oljor: Gör håret mjukt, glänsande och lättkammat.
Polymerer: Skyddar mot dagligt hårslitage.

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Dimethicone, Behentrimonium Methosulfate, C15-19 Alkane, Caprylyl Methicone, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Polyquaternium-47, Hydrolyzed Vegetable Protein, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate

Care and Protect Repair Conditioner finns att köpa på Lyko.

Rich Repair Hair Treatment, 159 SEK/150ml

Alla hårvårdsprodukter jag fick i utskicket var från Repair-serien, så alla produkter är intensivt reparerande och återfuktande. Precis som i balsamet och schampot så finns det veganska keratinet med och vårdande vegetabiliska oljor också. Inpackningen jobbar på att reducera skador på hårytan, oljorna gör håret mjukt och glänsande. Inpackningen är mild och kan användas av dig med känslig hårbotten.

INGREDIENSER
Veganskt keratin: Reducerar skador på hårytan, bygger upp och stärker hårets struktur.
Havreextrakt: Skyddar och återställer hårets naturliga vitalitet.
Vegetabiliska oljor: Gör håret mjukt, glänsande och lättkammat.
Polymerer: Skyddar mot dagligt hårslitage.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Ricinus Communis Seed Oil, Behentrimonium Methosulfate, Caprylyl Methicone, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Xylitylglucoside, Parfum, Anhydroxylitol, Polyquaternium-47, Xylitol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Ethylhexylglycerin, Glucose, Citric Acid, Sodium Benzoate

Rich Repair Hair Treatment finns att köpa på Lyko.

Indy Beauty Intensive 48h Protection Deodorant

Intensive 48h Protection Deodorant, 79 SEK/50ml

Jag trodde, bara av att ha läst namnet på denna deo att det skulle vara en deodorant men inte en antiperspirant. Men tji fick jag, för det är en kombo! Den är en mild och snabbtorkande antiperspirant-deodorant som ger skydd mot både svett och dålig lukt i 48 timmar. Den är lugnande och är fri från alkohol, passar alla hudtyper – även den känslige.

INGREDIENSER
Havreolja: Mjukgörande och fuktighetsbevarande olja som innehåller en mängd olika antioxidanter och fettsyror, som ceramider, Omega-3 och Omega-6.
Extrakt från vit pion: Skyddar huden samt har lugnande och antioxidativa egenskaper.

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Ppg-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-20, Parfum, C12-13 Alkyl Lactate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Avena Sativa Kernel Oil, Allantoin, Glycerin, Glycine Soja Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Paeonia Lactiflora Root Extract, Squaleneg

Intensive 48h Protection Deodorant finns att köpa på Lyko.

Indy Beauty

Jag gillar redan body lotionen och deon, de andra produkterna kommer jag testa snarast. Jag är glad att doften inte var så stark i dessa produkterna, åtminstone inte i min näsa. Indy Beauty står för många bra saker tycker jag, deras kampanj med “love yourself”, certifierade av Djurens Rätt, 100% veganskt… det är sketabra!

Indy Beauty finns hos utvalda Apotek och webbshoppar. Dom testar inte på djur och sortimentet är 100% veganskt, det finns ansiktsvård, kroppsvård, hårvård och makeup!

Indy Beauty Caring and Cleaning Shower Gel
129 SEK
Indy Beauty Intensive 48h Protection Deodorant
79 SEK
Indy Beauty Rich Repair Hair Treatment
159 SEK
Indy Beauty Care and Protect Repair Conditioner
149 SEK
Indy Beauty Care and Protect Repair Shampoo
149 SEK
Indy Beauty Smooth Body Lotion
149 SEK
Indy Beauty Caring and Cleaning Shower Gel
129 SEK
Indy Beauty Intensive 48h Protection Deodorant
79 SEK
Indy Beauty Rich Repair Hair Treatment
159 SEK
Indy Beauty Care and Protect Repair Conditioner
149 SEK
Indy Beauty Care and Protect Repair Shampoo
149 SEK
Indy Beauty Smooth Body Lotion
149 SEK
Indy Beauty Caring and Cleaning Shower Gel
129 SEK
Indy Beauty Intensive 48h Protection Deodorant
79 SEK
Indy Beauty Rich Repair Hair Treatment
159 SEK
Indy Beauty Care and Protect Repair Conditioner
149 SEK
Indy Beauty Care and Protect Repair Shampoo
149 SEK
Indy Beauty Smooth Body Lotion
149 SEK
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer