Goth Outfit of The Day Killstar Pendulum Handbag Witch Brim Hat

Outfit of The Day: Black is modest and arrogant at the same time

av Jenny Elisabeth
18 views
Outfit of The Day: Black is modest and arrogant at the same time

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Black is modest and arrogant at the same time

Tyckte att “black is modest and arrogant at the same time” passade bra för denna outfit. Det är ett citat av Yohji Yamamoto. Jag hittade den här t-shirten i min garderob, det är en kortärmad topp som är tillverkad av lyocell. Lyocell är ett material som tillverkas av träfiber som är en förnybar källa. Lindex säger såhär om materialet: “Det är viktigt för klimatet och den biologiska mångfalden att råmaterialet kommer från ansvarsfullt skogsbruk“.

Lyocell är väldigt luftigt och mjukt att ha på sig, och den här toppen skulle jag vilja ha fler av och gärna den med v-ringning också!

I skrivande stund så är det den 16/8 och jag har bestämt träff med tjejen jag dejtar just nu, hon kommer ner nästa helg. Det blir tredje dejten… och jag vill inte jinxa något men det känns så bra! Jag tänkte länge efter mitt senaste förhållande att man behöver vara så himla lika i allt och sen jag “plockade fram” gothen från lådan där jag packat ner den efter mitt förhållande med J så kände jag än mer att jag behövde hitta en tjej med samma stil. För då skulle det liksom klicka?

Men E ♡ är ganska olik mig, i alla fall till musik- och filmsmak. Men jag har insett att det inte är det som avgör om man får det bra ihop eller inte. Olikheter kan vara bra. Så länge jag slipper lyssna på dansband, Nanne eller Carola… och glöm inte country!

Egentligen vet jag inte om jag och E ♡ har så mycket gemensamt, det är bara tredje dejten och vi försöker lära känna varandra ännu.

Goth Outfit of The Day Killstar Pendulum Handbag Witch Brim Hat
Goth Outfit of The Day Killstar Pendulum Handbag Witch Brim Hat

Vad jag har på mig

T-shirt: Lindex
Kjol: Zalando (liknande)
Skor: Scorett
Hatt: Killstar
Solglasögon: eBay (liknande)
Väska: Killstar

Lindex Kortärmad Topp i Lyocell
Dasia Lupin Ballerina
Boohoo Maxikjol i Jersey
Killstar Witch Brim Hat
Runda Retro Solglasögon
Killstar Pendulum Handbag
Lindex Kortärmad Topp i Lyocell
Dasia Lupin Ballerina
Boohoo Maxikjol i Jersey
Killstar Witch Brim Hat
Runda Retro Solglasögon
Killstar Pendulum Handbag
Lindex Kortärmad Topp i Lyocell
Dasia Lupin Ballerina
Boohoo Maxikjol i Jersey
Killstar Witch Brim Hat
Runda Retro Solglasögon
Killstar Pendulum Handbag

Du hittar fler outfits här.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer