Mode

Savage x Fenty Pointelle Sleep Set

Savage x Fenty Pointelle Sleep Set

Savage x Fenty Pointelle Sleep Set

Rihannas klädmärke, Savage x Fenty är väldigt lockande. Det är tur att min plånbok inte tillåter för stora utsvävningar för ja… det kunde bli dyrt. Men ASOS har rea på Pointelle Sleep topp och trosa och dom har jag köpt.

Det är egentligen inte ett set per se, utan man får köpa delarna separat men dom är tänkta att användas ihop. Materialet är “pointelle knit” och har små hål. Det är väldigt mjukt och skönt. Jag har köpt plaggen i XXL, jag brukar använda storlek L – XXL eller 44 – 50. Det varierar baserat på vad det är för plagg och om det är en över- eller underdel.

Här ser man ganska bra hur tyget ser ut, tyvärr har jag ingen bra bild av ryggen (den är öppen), men jag länkar till ASOS och Savage x Fenty så kan du titta där.

Något jag la märke till när jag beställde var att trosan verkar vara i olika modeller beroende på om du är plus size eller inte, är du inte plus size så ser dom mer shorts-liknande ut medan för plus size så har dom en hög skärning i benen. Det hade nog varit snyggt om man (alla?) som plus size såg ut som Savage x Fentys modell på hemsidan och har bredare höfter, jag har inte det utan är ganska rak i kroppen.

Savage x Fenty Pointelle Sleep Set
Luxx ville vara med på foto och jag kan ju inte säga nej…

Det är ett skönt set och jag har faktiskt sovit i det flera gånger sen jag köpte det, jag skulle vilja ha byxorna i samma design också men det verkar inte som att någon svensk återförsäljare har dom, och ASOS har dom inte heller. Trosan är slutsåld hos ASOS men jag länkar den ändå.

Shoppa inlägget

Savage x Fenty Pointelle Sleep BottomSavage x Fenty Pointelle Sleep Top
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.