Mode

Witchy

Plus Size Goth Outfit of The Day

Outfit of The Day: Witchy

Det här outfit of the day inlägget fotade jag visst i februari… har haft den planerad som utkast sen dess men inte tagit mig för att skriva klart inlägget och publicera det. Nu börjar det bli den säsongen när man kan plocka fram de här kläderna igen så då tänkte jag att det passar att publicera det!

Plus Size Goth Outfit of The Day
Plus Size Goth Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Jacka: ONLY Carmakoma
Skor: Dr Martens
Solglasögon: eBay (liknande)
Halsband: Pisces Disc Necklace & Orbit Choker

Plus Size Goth Outfit of The Day

Du hittar fler outfit of the day-inlägg här.

Shoppa inlägget

ONLY Carmakoma Carsherry Bonded BikerjackaDr Martens JadonRunda Retro Solglasögon
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

  • bodenbynight
    28 september, 2020 at 09:13

    Men, strulade när jag kommenterade innan och nu vet jag inte om det kom fram eller om det blir två. Snygg klänning var det viktiga i vart fall 😀

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.