Mode

Skjortklänning från H&M+

Förstår egentligen inte varför en klänning med knytband dyker upp nu mot hösten, materialet skulle jag säga är mer sommar då det är lätt, luftigt och mjukt. En medlem i Fat Bats Club (FB gruppen för tjocka och alternativa personer, som jag och en vän startade, du hittar den här om du är nyfiken) postade en bild där hen hade på sig klänningen. Jag klickade hem den och är inte besviken. Inte på klänningen i alla fall, mer besviken på att vädret inte tillåter viskos-klänningar länge till.

Just nu är det söndag den 20/9, jag har en del inlägg att skriva och sen tidsinställa så att jag kan fokusera lite mer på mig själv och mitt mående. På tisdag har jag och E ♡ varit tillsammans i en månad, tiden går fort. Och sommaren har varit väldigt konstig. Och som pricken över i:et har jag haft panikångestattacker i varierande grad sen slutet på maj. Jag har haft en panikångestattack tidigare, det är säkert 10 år sen nu så jag kände inte igen det jag nu upplever. Jag var först säker på att jag blivit smittad med covid-19, och sen kollade jag upp sköldkörteln (jag har hypotyreos) men symtomen stämde inte överens med hypotyreos, har kollat mitt blodsocker också för det var lite förhöjt för några månader sen men vid den senaste kollen var det inom ett normalt värde och sen trodde jag att det var min ADHD medicin som spökade, men nej.

H&M+ Klänning med Knytband

Och nu när semestrarna är över har jag fått börja gå hos min gamla kurator istället för hos min psykolog, fråga mig inte hur det funkar, om det krävs någon sorts utbildning eller vad – men min psykolog kunde inte erbjuda KBT så jag får gå hos kuratorn istället och vi ska gå igenom ett KBT program för återfall för beroenden. Vi ska också rota lite i trauman (åh, vad roligt) och försöka rätta till saker.

I alla fall, jag går hos en kurator nu och hon kunde hjälpa mig att identifiera att det jag upplever är panikångest. Det positiva är i alla fall att jag kan fortsätta med min ADHD medicin för jag har märkt hur mycket jag behöver den den här sommaren när jag inte tagit den.

Vad jag har på mig

Klänning: H&M+
Bälte: ASOS Curve

Shoppa inlägget

H&M+ Klänning med Knytband

Du hittar fler outfit of the day-inlägg här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.