Lesbiskhet

Nattliga tankar… och så lite kärlek

Klockan är typ 23:52 när jag börjar skriva detta inlägg. Egentligen har jag inte så mycket att säga men det är en del saker i huvudet som jag vill få ner i skrift, so here I am. Jag har velat lite fram och tillbaka på hur jag ska göra med bloggen, men nu har jag landat i att göra om den helt. Bort med beauty (ber om ursäkt till dig som tyckte om mina inlägg om min Isotretinoin behandling, dom inläggen rök också), ny inriktning (som blir livsstil; HBTQ, goth, vego typ, och så #OOTDs såklart), ny logga och lite omskrivna texter här och där.

K (kurator) sa att baserat på det jag beskrev så tyckte hon det lät som att jag också använde bloggen som ett sätt att hantera ångest, och ju mer jag funderade på det så insåg jag att det är ju så. Jag har väldigt lätt att koppla på mitt hyperfokus och då spacear jag ut från allt annat och kan på det sättet tygla shoppingsug. K sa mycket klokt, som vanligt, och jag sög upp allt som en ny disksvamp.

Kärlek

[blockquote align=”none” author=”Karin Boye”]”Visst gör det ont när knoppar brister; varför skulle annars våren tveka?”[/blockquote]

Nu är klockan 00:00 och det är den 22/10, vilket betyder att jag och E har varit flickvän och flickvän i två månader ♥. Ska inte ljuga, jag hade the struggles först, det var så mycket som hände i mitt liv helt plötsligt och jag ville dra i nödbromsen. Men så kom jag att tänka på att… nu har jag träffat en tjej (älsk, vill du hellre kallas kvinna?) som jag snabbt fattade tycke för. I tidigare förhållanden spelade min 30-årskris en stor roll och gjorde att jag var lite rädd för att vara i 30-årsåldern och att vara singel. Men de två senaste åren har jag blivit alltmer bekväm med mig själv, så jag tänkte, när E bjöd ut mig igen, att om jag aldrig går utanför min comfort zone (aka lägenheten) så kommer inget av det jag vill ska hända i mitt liv att hända.

Jag är så glad att jag och E träffades, det var verkligen höjdpunkten under 2020. Jag var hemma hos henne i Gbgay förra helgen, vi var hemma hos henne några timmar, kelade i soffan och åt middag. Sen gick vi till en av hennes vänner som bor 15 minuter bort. Jag kände mig lite malplacerad först, men E var så fin och satt bredvid mig och höll min hand. Så jag tinade upp efter ett tag! Jenny för 3 år sen hade inte gjort det, träffa så många nya personer på samma gång! E har hjälpt mig att förstå att jag har mer potential än jag själv trott.

Se bara på shoppingberoendet, jag ska inte ropa hej än för jag har inte kommit över bäcken än, alltså, det har knappt gått en månad utan onödig (makeup, hudvård, hårvård osv) shopping. Åh Gud, nu kommer jag låta som en lesbisk-klyscha, men… E är en del i min motivation till att få kontroll på ekonomin. Innan hon dök upp i mitt liv så hade jag sakta men säkert börjat planera namn på 8 katter till (har du fler än 9 katter så måste du ha tillstånd) och ställde in mig på att bli crazy cat lady.

Men så kom Hon. Min fina E, nu hoppas jag istället på ett annat slut på sagan om Jennys liv. Visst drömmer jag om att få bo ihop med henne redan nu, och det låter kanske lite galet när vi “bara” varit tillsammans i 2 månader – jag veeeet ?

Nu är det ju tekniskt sett torsdag så då kommer ju E med tåget på eftermiddagen imorgon (fredag). Mina helger är så mycket roligare, och mysigare med, nu.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.