Mode

Oversize stickad tröja

Vet inte hur länge jag sökt efter en oversize stickad tröja! Jag hittade en på Boohoo till slut, den ingår inte i plus-sortimentet men jag tänkte att eftersom den är oversize så borde det funka ändå. Men om denna modell hade funnits i plus-sortimentet hade den varit ännu bättre, tror den hade blivit längre då. Men det funkar. Den är hemskt varm och tjock, tror inte den får plats under min vinterkappa ens, och jag ääälskar polokragen på den!

Jag har börjat med min ADHD medicin igen och jag känner mig så lugn nu. Jag ligger inte på soffan i en boll av ångest utan jag har ORK och LUST att sitta vid datorn och pyssla med roliga saker, annars har den här sommaren varit väldigt mycket soffläge, tyvärr. Jag har planerat lite inlägg och fått gjort saker i hemmet, har saknat det. Tror att min nya läkare är något på spåren i tankarna om att min gamla läkare hade gett mig för hög dos av min medicin, nu har vi startat på låg dos och vi kanske inte ens trappar upp den. Det beror helt på hur det går.

Har varit och tagit blodprov för att kolla om jag har brist på något, B12 t ex (med tanke på att jag äter en vegansk kost). Eftersom jag varit så extremt trött, har dålig balans, blir andfådd av ingenting… det här året blev verkligen konstigt. Men idag kommer E ♥ hit, vi tänkte göra ett nytt försök med en turné till Gekås imorgon och så har jag lovat att jag/vi ska laga lasagne (hennes favoriträtt).

Förra helgen var jag hos henne i Gbg, när jag kom hem var jag så glad så jag trodde först jag höll på att bli manisk. Men sen när inga av de extrema symtomen jag upplever i en mani kom, och jag kunde sova hyfsat ändå så förstod jag att jag bara är glad. Och jag måste ha varit mer deprimerad än vad jag trodde, jag kände inte ens igen känslan. Bara det är ju deprimerande.

Oversize stickad tröja från Boohoo

Vad jag har på mig

Tröja: Boohoo (jag har storlek M/L)
Leggings: Lindex
Skor: Dr Martens
Ringar: Skeletos, Hellaholics, Etsy

Lindex LeggingsBoohoo Chunky Oversize Stickad Tröja i BoyfriendmodellDr Martens Jadon
Makeup Look

Fler outfits finns här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.