Lesbiskhet

De två bästa månaderna i mitt liv

Det här året har varit väldigt konstigt men trots det har jag haft de två bästa månaderna i mitt liv, även fast jag inte fått träffa min familj under sommaren som jag brukar göra. Och det tog väldigt hårt på mig. Men i juli gick jag på 2 dejter, med 2 olika personer faktiskt. Det var helt utanför min komfort zon, men jag hade/har börjat känna mig än mer rastlös och missnöjd med hur mitt liv ser ut, så jag resonerade som så att om jag aldrig gör något som tar mig utanför min komfort zon så kommer nog inget av det jag vill ska hända att hända.

De två bästa månaderna i mitt liv

Den andra dejten var med E ♥, och det var en helt underbar dag, hon är 36, barnskötare och jobbar på en förskola i Gbg. I mångt och mycket är hon min raka motsats, jag ääääääääälskar teknik, hon är nöjd så länge det går att ringa med sin telefon typ (eller kanske bara Messenger funkar så hon kan prata med mig ;). Jag gillar 80-tals – nutida goth, hennes favoritmusik är progg. Jag var så inställd på att, efter mitt senaste förhållande hade det varit lättast att dejta en annan gothare (för att man antagligen har saker gemensamt då). Men så såg jag hennes bild på Tinder, det var där vi träffades, och vi matchade. Och när vi sågs IRL föll jag som en fura, men pga min utmattning så tog det mig ett tag att förstå vad det var för känslor jag hade. Men alltså… åh, hennes blick… det kändes som om den sög tag i mig.

Jag var så inställd på att för mycket olikheter inte fungerar på långsikt, men tji fick jag, för jag känner att våra olikheter kompletterar varandra väldigt bra. Jag får lära mig nya saker, höra ny musik – och det får hon också. Vidga våra vyer lite.

Förra veckan, den 22/10 hade vi varit tillsammans i 2 månader. Och förra helgen var E ♥ här, helgen innan den var jag hos henne. Helgerna är numera höjdpunkten på veckan, jag som annars tyckte helger var ganska tråkiga… i helgen är det Halloween och då kommer E ♥ vara här, jag ska göra en spellista med filmer vi kan se! Jag är glad att jag hittat någon som också gillar Tim Burton!

Tim Burton and chill

Vi har redan checkat av Corpse Bride och Beetlejuice. Så på planeringen står The Nightmare Before Christmas och Edward Scissorhands ♥ och så den nya The Craft filmen också! Kan det vara fredag imorgon?!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

  • Annica
    26 oktober, 2020 at 23:59

    Åh, men Sweeney Todd då!? Kanske inte så Halloween men åh så bra! <3

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.